Şehit Babası Evine Türk Bayrağı Astı

Şehit Babası Evine Türk Bayrağı Astı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Karaardıçlı mevkisinde düşen S-70B Sikorsky tipi askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz'ın babası, evine Türk bayrağı astı. Oldukça üzgün görünen baba Şeref Akdeniz, basın...

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Karaardıçlı mevkisinde düşen S-70B Sikorsky tipi askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz'ın babası, evine Türk bayrağı astı. Oldukça üzgün görünen baba Şeref Akdeniz, basın mensuplarıyla röportaj yapmak için evin bahçesine inmek isterken fenalaştı ve röportaja gelemedi.

    Şehit Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz'in baba evi olan Kocaeli'nin Başiskele ilçesindeki evinde yas var. Beyoğlu Caddesi üzerinde bulunan Akmak Evleri'nde bulanan şehidin evinde baba Şeref Akdeniz ve anne Ayşen Akdeniz taziyeleri kabul ediyor. Şehidin evinin girişi ve apartmana çok sayıda Türk bayrağı asıldı. Baba Şeref Akdeniz de bir ara balkona çıkarak Türk bayrağı asılmasına yardım etti. Evin bahçesinde bir ambulans da hazır bekletiliyor.

    1 yaşında Doruk, 6 yaşında Sude isminde 2 çocuk babası olan Deniz Akdeniz, yarın Gölcük ilçesi Değirmendere Merkez Camii'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından Gölcük Şehitliği'ne defnedilecek.

    Öte yandan şehidin bacanağı Erhan Cengiz, acılarının büyük olduğunu, kalanlara sabırlar dilediğini söyledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.