Şehit ailelerine teslim edildi

Şehit ailelerine teslim edildi

'Sponsorlara Teşekkür Gecesi'nde geliri Şehit Ailelerine bırakılmak üzere açık artırma ile satılan imzalı Konyaspor formasının 56 bin TL'lik geliri gerçekleştirilen törenle Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı'na t

Atiker Konyaspor tarafından geçtiğimiz ay düzenlenen 'Sponsorlara Teşekkür Gecesi'nde kulüp personeli tarafından geliri Şehit Ailelerine bırakılmak üzere Konyaspor'un imzalı forması açık arttırma ile satılmıştı. UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk golü atan Milosevic’in forması Sponsorlara Teşekkür Gecesi’nde 56 bin TL’ye Atiker Şirketler Grubu’nda kalmıştı.Konyaspor’un ana sponsoru Atiker Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Mehmet Ali Atiker açık artırmada son sözü söylemiş ve tarihi anlamı olan formanın yeni sahibi olmuştu.Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleşen törene Atiker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker, Yönetim Kurulu Üyelerim Abdullah şanlı, Kulüp Genel Müdürü Muhammed Ak, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Işık ve beraberindeki heyet katıldı.

YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

"Ülkemizin huzurunu, refahını ve bekasını korumak için canlarını hiç düşünmeden feda eden Mehmetçiklerimizin geride bıraktıkları yadigarlarını hepimiz başımızın üzerinde taşımakla mükellefiz" diyerek söze başlayan Mehmet Ali Atiker “Bugüne kadar çeşitli vesilelerle her fırsatta şehit ailelerimizin yanında olduk. Olmaya devam edeceğiz. Kazandığımız her kuruşta onların aziz ve mübarek terleri,emekleri ve şehadetleri var. Atiker Şirketler Grubu olarak bu ülkenin mutluluğunda, hüznünde, iyi ve kötü gününde yanında olmak hem boynumuzun hem de vatanımıza olan borcumuzdur. Aziz şehitlerimizin bizlere emanet olarak bıraktıkları, aileleri, yakınları ve silah arkadaşları hepimizin ailesi, yakını olmuştur. Allah ailemiz mensuplarına sağlık sıhhat ve izin verdiği sürece desteğimiz her alanda artarak devam edecektir" şeklinde konuştu.

BU KONULARDA DUYARLIYIZ

Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Şanlı ise “Şehitlik herkese nasip olmaz. Allah mekanlarını cennet eylesin. Bugün burada konuşabiliyor,hayatımıza özgürce devam edebiliyorsak, onların mübarek canlarının sayesindedir. Vefa borcumuzu ne yaparsak yapalım ödememiz mümkün değildir. Ancak yinede elimizden geldiğince destek olmaya devam ediyoruz. Atiker Konyaspor olarak bu konuda oldukça hassas davranıyoruz. Şehitlerimiz ve ailelerini ilgilendiren her konuda ilk sırada yer almaya gayret ediyoruz. Bugüne kadar Şehitlerimiz için açılan her kampanyada Atiker Konyaspor’umuzun katkılarını görmek mümkün. Bundan sonra da bu minvalde devam etmeye kararlıyız" dedi.

FUTBOL SADECE SAHADA OYNANMIYOR

"Hayırlara vesile olması gayesiyle Sponsorlara Teşekkür Gecesi’nde böyle bir şey düşündük. Sağolsunlar Mehmet Ali Atiker Bey büyük teveccüh göstererek projemize dolasıyla Şehit Aileleri Derneği’ne büyük katkı sağladı" şeklinde konuşan Genel Müdür Muhammed Ak sözlerini şöyle sürdürdü. "Bundan sonra tıpkı bundan önce olduğu gibi kulübümüz futbolun sadece sahada oynanmadığını göstermeye büyük bir heyecanla devam edecektir. Sponsorlarımız, taraftarlarımız ve sportif başarılarımızdan aldığımız güç ve kudretle Atiker Konyaspor farklı alanlarda farklı projelerle payına düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirecektir."

ONUR DUYUYORUM

Dernek Başkanı Mustafa Işık, sözlerine Atiker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker’e ve Konyaspor camiasına teşekkür ederek başladı. Başkan Işık "Atiker Şirketler Grubu Şehit, Gazi, Dul ve Yetimlerinin her zaman yanında olmuştur. Bu anlamlı günde kendileriyle bir araya gelmekten dernek yönetimimiz adına onur duyuyorum. Türk Milleti ali cenaptır. Ne zaman birinin başı sıkışsa yardıma koşar. Aziz şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz, dul ve yetimleri olarak bu anlamda milletimizin yakın ilgi ve desteklerine müteşekkiriz. Evlatlarımız bizler için bu vatan için şehadet şerbeti içtiler. Onların aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyor rahmetle anıyoruz. Bu projeye katkı sağlayan başta Mehmet Ali Bey olmak üzere Sayın Genel Müdürümüz Muhammed Ak ve Konyaspor camiasına teşekkür ediyoruz" dedi. Yapılan konuşmaların ardından Atiker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Şanlı, Genel Müdür Muhammed Ak ve Dernek Başkanı Mustafa Işık ile beraberindeki heyet teknik, heyetin ve futbolcuların imzaladı tarihi forma ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.