Şehidin Öğretmen Eşinden Acı Feryat: Benim Çocuğuma Kim Babalık Yapacak

Şehidin Öğretmen Eşinden Acı Feryat: Benim Çocuğuma Kim Babalık Yapacak

Sivas’ın İmranlı ilçesinde devrilen otobüste şehit olan 3 polis memurundan Fatih Çevik'in Mersin'in Erdemli ilçesindeki cenaze töreninde eşi Hilal Çevik feryatları yürek dağladı. Cenazeye 3 aylık bebeği Elif Sena ile katılan şehidin öğretmen...

Sivas’ın İmranlı ilçesinde devrilen otobüste şehit olan 3 polis memurundan Fatih Çevik'in Mersin'in Erdemli ilçesindeki cenaze töreninde eşi Hilal Çevik feryatları yürek dağladı. Cenazeye 3 aylık bebeği Elif Sena ile katılan şehidin öğretmen eşi, "Kocamı kim geri getirecek. Benim çocuğuma kim babalık yapacak." diye ağıtlar yaktı.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Gümüşhane ziyaretinde görev alan ve Malatya’ya dönerken Sivas’ın İmranlı ilçesinde polis otobüsünün devrilmesi sonucu şehit olan 3 polisten bir olan Fatih Çevik'in cenazesi Malatya’dan toprağa verilmek üzere memleketi Mersin'in Erdemli ilçesine getirildi. Ulu Camii'de düzenlenen törene Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocama, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, şehidin babası Bekir Çevik ile annesi Elif Çevik ile kardeşleri, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Cenaze camiye getirildiği sırada şehidin acılı eşinin feryatları ise yürek dağladı. Protokol mensuplarının yanına kucağındaki kundağa sarılı 3 aylık Elif Sena bebekle gelen öğretmen eş Hilal Çevik, "Benim kocam nerede, bu acıyı kim dindirecek. Kocamı kim geri getirecek. Benim çocuğuma kim babalık yapacak. Bunu bana emanet etti. Giderken Allah'a ısmarladık dedi. Allah'a emanet etti" diye göz yaşları döktü. Yanındakilerin bebeğini almak istemesi üzerine Hilal Çevik, "Bırakmam çekmeyin." diye konuştu. Acılı eş, eşinin tabutuna uzun süre sarılarak 'ağlamıyorum' dedi.

Anne Elif Çevik ise oğlunun fotoğrafını öpüp tabutuna sarıldı.

    İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar'ın eşlik ettiği baba Bekir Çevik de gözyaşlarını tutamadı. Özgeçmişinin okunmasının ardından şehidin cenazesi, kılınan namazının ve okunan duaların ardından Limonlu Mahallesi'nde toprağa verildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.