Sehic: İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız

Sehic: İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız

Konyaspor’un başarılı kalecisi İbrahim Sehic ligde geride kalan haftaları ve oynayacakları Ankaragücü maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sehic, gün geçtikçe daha iyi olduklarını ve oyunlarını skora yansıttıklarını ifade ederek, “ iyi sonuçlar almaya devam ederek ligi güzel bir yerde noktalamak istiyoruz. Erzurumspor maçına gelince  Erzurumspor’un benim için ayrı bir yeri var. arkadaşlarımı burada görünce mutlu oldum. Maçı kazandığımız için de tabi ki mutlu oldum.  Önümüzde Ankaragücü maçı var hazırlıklarımıza bugün itibari ile başladık. Bu maçtan da galibiyetle ayrılarak evimize dönmek istiyoruz.” dedi

Konyaspor’a adaptasyonunu ve peformansı hakkında da konuşan başarılı eldiven: “ Buradaki yaşlı oyunculardan deneyimli oyunculardan bitanesiyim burada gençlere iyi örnek olmak öncelikli hedefemiz bu. Bununla birlikte kendi seviyemi de yükselterek takımımıza maksimum katkıyı verebilmek. Konyaspor gibi büyük bir takımın ligi en iyi yerde bitirmesini sağlamak” ifadelerini kullandı. 

Avrupa’nın en az gol yiyen ekiplerinden olduklarını söyleyen İbrahim Sehic: “ Takım arkadaşlarım hem savunma anlamında hem de hücum anlamında iyi işler yapıyor. Gol yememe olayında sadece benim değil tüm takım arkadaşlarımın katkısı var. bu başarıyı birlikte yakaladık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.