Sare Davutoğlu’ndan Başbakan’a İpek Kaşkol

Sare Davutoğlu’ndan Başbakan’a İpek Kaşkol

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Bursa’da gezdiği ipeği ile ünlü Kozahan’dan Başbakan Davutolu’na ipek kaşkol aldı.Başbakan Davutoğlu, Bursa’ya eşi Sare Davutoğlu’yla birlikte geldi. Gündüz saatlerinde...

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Bursa’da gezdiği ipeği ile ünlü Kozahan’dan Başbakan Davutolu’na ipek kaşkol aldı.

Başbakan Davutoğlu, Bursa’ya eşi Sare Davutoğlu’yla birlikte geldi. Gündüz saatlerinde öncelikle büyükşehir belediye başkanlarının eşleri ile yemekli toplantı yapan Sare Davutoğlu, daha sonra Başbakan Davutoğlu ile birlikte toplu açılış programına katıldı.

Merinos AKKM’de kurulan Göç Müzesi'nin açılışına katılan Sare Davutoğlu, akşam saatlerinde ise Kozahan’ı gezdi. Bursa Valisi Münir Karalolu’nun eşi Sevim Karaloğlu başta olmak üzere bakan eşleri ile birlikte Kozahan’ı gezen bayan Davutoğlu, yetkililerden tarihi hanla ilgili bilgi aldı.

Bazı ipek dükkanlarına giren Sare Davutoğlu, çeşitli hediyeler satın aldı. Bazı vatandaşların kendisi ile fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Sare Davutoğlu, girdiği bir dükkandan eşi Başbakan Ahmet Davutoğlu için bir ipek kaşkol alırken, kendisi için de bir masa örtüsü başta olmak üzere çeşitli hediyeler satın aldı.

Kozahan’dan çıkışta indirim uygulandığı büyük yazılarla belirtilen bir dükkana giren Sare Davutoğlu, buradan da çeşitli hediyeler aldı. Ardından Ulu Camii'de yatsı namazını kılan Sare Davutoğlu, ardından Birlik Vakfı'nı ziyaret etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.