Sarayönü'nde derbi günü

Sarayönü'nde derbi günü

BAL Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimiz Çatalhöyük Çumra Belediyespor ile Sarayönü Belediyespor, bugün Sarayönü'nde karşı karşıya geliyor. Her iki takımda üç puan almanın hesaplarını yapıyor

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grup temsilcilerimiz Sarayönü Belediyespor ile Çatalhöyük Çumra Belediyespor, bugün Sarayönü’nde karşı karşıya geliyor. Ligin en iddialı takımlarından olan Sarayönü Belediyespor maçı kazanarak iddiasını devam ettirmek isterken, son haftaların formda takımı Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise kendi evindeki yenilginin rövanşını almak için sahaya çıkacak.
Her iki takım yetkilileri, zevkli ve çekişmeli geçmeye aday maçla ilgili olarak yaptıkları ortak açıklamada, “Maçı kazanmak istiyoruz. Bundan daha önemlisi fair-play çerçevesinde centilmence bir maç olsun. İki dost ve aynı ilin takımları olarak izleyenlere bir futbol şöleni sunacağız. İyi kadrolara sahip iki takımın mücadelesi, son derece zevkli ve çekişmeli geçecek. Taraflı tarafsız tüm futbolseverleri maça bekliyoruz. Hak eden kazansın” diye görüş bildirdi. Sarayönü Belediyespor-Çatalhöyük Çumra Belediyespor derbi maçını Uşak Bölgesel hakemlerinden Zafer Altıntaş yönetirken, yardımcılıklarını ise Sedat Engin ve Yusuf Emre Değirmenci yapacak. 4. hakem Serkan Tekin.
Sarayönü Belediyespor’da cezası devam eden Kemal dışında herhangi bir eksik bulunmuyor. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda ki maçı da kazanmak istediklerini belirten Genel Kaptan Özcan Zeybek, “Sezonun ilk yarısında Çumra’da oynanan maçı kazanan taraf biz olmuştuk. Konya takımları arasında şampiyonluk iddiası taşıyan tek takım olmamız ve iddiamızı sürdürebilmek açısından bu maçı kazanmak istiyoruz. İki dost takımın mücadelesi umarım centilmence geçer ve kazanarak yolumuza devam ederiz. Ancak çok dikkatli olmak zorundayız, çünkü Çatalhöyük Çumra ilk maçtaki gibi değil. Düzeldi, iyi sonuçlar almaya başladı. Zevkli ve kaliteli bir müsabaka olacak” dedi.
Çatalhöyük Çumra Belediyespor da, ilk maçtaki yenilginin rövanşını almak istiyor. Yeşil-kırmızılı takımın Genel Kaptanı Kadir Akıllı, “Ara transfer döneminde aldığımız oyuncularla iyice güçlendik. Zaten ilk yarının son haftalarına doğru toparlanıp iyi sonuçlar almaya başlamıştık. Sarayönü’nü deplasmanda yenerek ilk maçtaki yenilginin rövanşını almak istiyoruz. Oyuncularımızın Konya Gençlerbirliği maçında gösterdikleri performans bizi son derece mutlu etti. Bundan böyle sahaya tüm maçları kazanmak için çıkacağız. Rakiplerimiz bizden çekinsin” dedi. Çatalhöyük Çumra Belediyespor’da sakatlıkları devam eden Ahmet ve Yalçın Sarayönü Belediyespor maçında forma giyemeyecek.  B grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Konya Gençlerbirliği ise hafta sonu sahasında 68 Yeni Aksarayspor’u ağırlayacak. Ligde hiçbir iddiası kalmayan ve henüz galibiyet alamayan siyah-beyazlı ekip bu karşılaşmada prestij mücadelesi verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.