Sarayönü zorlu virajda

Sarayönü zorlu virajda

Sarayönü bugün deplasmanda Akdeniz Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Konya Gençlerbirliği Narspor’u ağırlayacak. Çatalhüyük Çumra ise Toroslar Belediyespor’u konuk edecek

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimiz bugün birbirinden zorla karşılaşmalara çıkacaklar. Grup’ta en iddialı temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, bugün Mersin deplasmanında kendisi gibi zirve iddiası taşıyan Akdeniz Belediyespor’a konuk oluyor. Dün yaptığı ter idmanıyla hazırlıklarını tamamlayan ve istirahata çekilerek maç saatini beklemeye başlayan yeşil-siyahlı takımın Futbol Şube Sorumlusu Necmi Turan, “Mersin’e kazanmak için geldik. Rakibin gücünü biliyoruz, doksan dakika boyunca tüm dikkatimizi ve enerjimizi sahaya verip, Akdeniz Belediyespor’u yeneceğimize inanıyorum. Grubun tek namağlup takımıyız, bu unvanı kaybetmek istemiyoruz. Oyuncularımız çok istekli, kazanmaktan başka düşünceleri bulunmuyor. Buradan alacağımız tek puan bile çok önemli ama, bizim derdimiz ille de kazanmak. Umarım fair play çerçevesinde centilmence bir müsabaka olur. Sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatıp, ikinci yarıyı düşünmek istiyoruz” dedi.
Bugün saat 13.30’da Karacailyas Belediyesi sahasında başlayacak olan Akdeniz Belediyespor-Sarayönü Belediyespor futbol müsabakasını Kastamonu bölgesi hakemlerinden Muhammet Baki Tiraki yönetirken, yardımcılıklarını ise Gökhan Kızıltan ve Mustafa Kuyrukçu yapacak. Temsilcimizde cezalı olan Kemal dışında eksik bulunmuyor.
KONYA GENÇLERBİRLİĞİ SİFTAH PEŞİNDE
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta sezon başından bu yana bir türlü aradığını bulamayan ve galibiyetle tanışamayan Konya Gençlerbirliği, bugün grubun son sırasındaki Nevşehir Narspor’u konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta adaşı Karaman Gençlerbirliği’nden umulmadık bir darbe yiyen siyah-beyazlılar, bugünkü müsabakayı kazanarak moral bulmak ve ligin ikinci yarısına umutlu girmek istiyor. Yöneticilerden kimsenin ağzını bıçak açmazken, ara transfer döneminde dört beş oyuncu takviyesi yapılarak, ikinci yarıda lige tutunma mücadelesi verileceği öğrenildi. Harun ve Yasin dışında eksik oyuncusu bulunmayan Konya Gençlerbirliği bugünkü müsabakayı kazandığı takdirde, puanını 7’ye yükseltecek. Siyah-beyazlıların Nevşehir Narspor ile oynayacağı müsabaka saat 13.30’da başlarken, maçı Mersin bölgesi hakemlerinden Ferit Gün yönetecek. Yardımcıları Selami Adıgüzel ve Hakan Özpınar. 
ÇUMRA İKİNCİ GALİBİYETE KİLİTLENDİ
Geçtiğimiz hafta Nevşehir Narspor’u sahasında oynadığı maçta farklı yenerek sezonun ilk galibiyetini alan Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grup temsilcilerimizden Çatalhüyük Çumra Belediyespor, bugün şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Toroslar Belediyespor’u konuk edecek. Sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatmak istediklerini belirten yeşil-kırmızılı takımın Genel Kaptanı Kadir Akıllı, “Nevşehir galibiyeti bizim için iyi bir moral oldu. Daha önce de çeşitli kereler söyledim, biz bu grubun en iyi takımıyız. Maalesef, bazı şanssızlıklar yaşadık ve bu duruma geldik. Bizim için ligden düşmek diye bir şey söz konusu olamaz. Ne kadar iyi takım olduğumuzu da, iddialı Toroslar Belediyespor’u yenerek göstereceğiz. Çatalhüyük Çumra Belediyespor bu sezon ligden düşmeyecek, gelecek sezonsa bir üst lige yükselme mücadelesi yapacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 
Bugün saat 13.30’da Çumra İlçe Stadında başlayacak olan Çatalhüyük Çumra Belediyespor-Toroslar Belediyespor futbol müsabakasında Uşak bölgesi hakemlerinden Veli Karakaya düdük çalacak. Karakaya’nın yardımcılıklarını ise Hakan Çınar ve Onur Baylan yapacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.