Sarayönü zor sınavda

Sarayönü zor sınavda

Sarayönü Belediyespor sezonun 22. Hafta maçında deplasmanda en yakın takipçilerinden Yeni Aksarayspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 13.30’da başlayacak. Yeşil-siyahlı ekip kazanması durumunda rakibini yarışın dışına itmiş olacak

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor bugün zirve yarışında en yakın takipçilerinden Yeni Aksarayspor’a konuk  olacak.  Aksaray’da oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Sarayönü Belediyespor  taraftarı bu zorlu maçta güvenlik gerekçesi ile tribündeki yerini alamayacak.  Yeşil-siyahlı ekibin bu zorlu müsabakasını  İstanbul Bölgesi hakemi İbrahim Halil İleri yönetecek. İleri’nin yardımcılıklarını Hasan Tekin ve  Tekin Tepe yaparken

 Hamdullah Gökmen ise maçın 4. hakemi olacak.

AVANTAJ YAKALAYABİLİR

Bu sezon 3.Lig hedefine çok yaklaşan Sarayönü Belediyespor bugün oynayacağı Aksaray maçını kazandığı takdirde rakibini yarışın dışına itecek ve şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlamış olacak.  Ligin bitimine 5 hafta kala Sarayönü Belediyespor son haftalara daha rahat girmek istiyor.

MESKİ PUAN KAYBEDEBİLİR

Sarayönü ekibinin en yakın takipçisi olan Mersin Büyükşehir Meski Belediyespor ise deplasmanda Karaman Belediyespor’a konuk olacak. Son haftalarda düşüş yaşayan Karaman Belediyespor bu maça çıkış maçı gözüyle bakıyor. Mersin ekibinin puan kaybetmesi Sarayönü Belediyespor’u zirvede  biraz daha rahatlatmış olacak.

EREĞLİSPOR’UN KONUĞU OSMANİYE

Bu ligde mücadele eden diğer temsilcimiz Ereğlispor bugün sahasında Osmaniyespor’u konuk edecek.  Maç 13.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak üst sıralarla arasındaki puan farkını azaltmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.