Sarayönü tempo artırdı

Sarayönü tempo artırdı

Ligin ilk yarısını başarılı bir şekilde kapatan Yeşil-Siyahlılar ikinci yarı hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Çatalhüyük Çumra ise ikinci yarıda daha iyi bir ekip olmanın hesaplarını yapıyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 6. Grupta zirve mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını antrenör Niyazi Kart nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Devre arasında Konyaspor altyapısından yetişen Hilmi’yi renklerine bağlayan, önemli oyuncusu Serkan’ın askerden dönmesiyle birlikte kadrosunu güçlendiren yeşil-siyahlılarda sakatlığı düzelen Bahadır da ikinci yarıda forma giyebilecek.
Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart hedeflerinin bir üst lig olduğunu ifade ederek, “Sezonun ilk yarısında oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlarla, bir an bile zirveden kopmadık. İkinci yarının ilk maçında Toroslar Belediyespor’u geçebilirsek, artık bizi tutan olmaz diye düşünüyorum. Kadromuzu Konyaspor altyapısından yetişen Hilmi ile güçlendirdik. Ayrıca Serkan’ın askerden dönmesi ve sakatlığı geçen Bahadır’ın ikinci yarı forma giyebilecek olması bizi daha da güçlü hale getirecek. Futbolcularımızın maaşları ödendi, şu an itibariyle hiçbir sorunumuz bulunmuyor. İnşallah sezon sonundu hedeflediğimiz yere, yani bir üst lig çıkacağız. Teknik heyetimize de oyuncularımıza da sonuna kadar güveniyoruz” dedi.
ÇATALHÜYÜK ÇUMRA’DA MESAİ YOĞUN
Bölgesel Futbol Ligi 6. Grup’ta mücadele eden Çatalhüyük Çumra Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarını antrenör Mümin Duru nezaretinde sürdürüyor. Teknik taktik ve topla çalışma yapan Yeşil-Kırmızılılarda moraller yüksek. Çumra Belediye Başkanı ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Erdem Hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğunu belirterek “Sezon başında hedefimizi öncelikle Deplasmanlı Lig’de kalıcı olmak şeklinde belirlemiştik. Yeni oluşturulan bir kadro kurmamız nedeniyle epeyce zorlansak da, ilk yarının son haftalarında toparlanıp gücümüzü gösterdik. İkinci yarı taraftarlarımız çok daha iyi bir Çatalhüyük Çumra izleyecek. Mevcut kadromuzu takviye amacıyla bir Gineli oyuncuyu renklerimize dahil ettik. İkinci yarıda çok daha iyi olacağız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.