Sarayönü, Konyaaltı'nda kayıp 3-1

Sarayönü, Konyaaltı'nda kayıp 3-1

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor, Konyaaltı Belediyespor'a konuk oldu. Mücadelede 10 kişi kalan temsilcimiz rakibine 3-1 mağlup olurken bir diğer temsilcimiz Akşehirspor ise haftayı bay geçti.

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor, ligin 8.hafta maçında Konyaaltı Belediyespor'a konuk oldu. Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Sarayönü Belediyespor 3-1 kaybetti. Sarayönü Belediyespor'un tek golünü 29.dakikada Umutcan Topalcı atarken ev sahibi takım Konyaaltı Belediyespor'un gollerini ise Zeki Özçelik (2) ve Osman Çağlar Uç attı.Sarayönü Belediyespor mücadelenin 59.dakikasında Mustafa Baştin'in gördüğü kırmızı karttan dolayı 10 kişi kaldı. Aldığı bu mağlubiyetle Sarayönü Belediyespor, puanı 11'de kalıp 6.sıraya düşerken Konyaaltı Belediyespor ise puanını 6'ye yükselterek 12.sırada yer aldı.

 

AKŞEHİR BAY GEÇTİ

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden bir diğer temsilcimiz Akşehirspor ise haftayı bay geçti. Ligde 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlılar topladığı 10 puanla 8.sırada yer alıyor. Akşehirspor ligin 9.haftasında Antalya temsilcisi Kepez Belediyespor'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.