Sarayönü Belediye Nevşehir'in konuğu

Sarayönü Belediye Nevşehir'in konuğu

Bölgesel Amatör Futbol Lig 5. Grup’ta heyecan bugün oynanacak 10. hafta maçlarıyla devam edecek. Temsilcilerimizden 2’si içeride, 1’i deplasmanda ter dökecek.

Bölgesel Lig'de mücadele eden temsilcilerimiz bugün zorlu sınavlara çıkacak. Sarayönü, Nevşehir deplasmanında terleyecek. Çatalhöyük Çumra ise Ceyhan’ı konuk edecek. Selçuklu Belediye de Akdeniz ağırlayacak. Bölgesel Amatör Futbol Lig (BAL) 5. Grup’ta heyecan bugün oynanacak 10. hafta maçlarıyla devam edecek. Temsilcilerimizden 2’si içeride, 1’i deplasmanda ter dökecek. Zirvenin en yakın takipçisi Sarayönü Belediyespor deplasmanda Nevşehirspor ile karşı karşıya gelecek. Gazi Stadı’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Mustafa Savaş, Hakan Akköl ve Serhat Akgül’den oluşan hakem triosu yönetecek. Sarayönü Belediyespor orta sıralardaki rakibini mağlup ederek şampiyonluk yarışını firesiz sürdürmek istiyor.
Şampiyonluğu kovalayan bir diğer temsilcimiz Çatalhöyük Çumra Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Ceyhanspor ile karşı karşıya gelecek. Çatalhöyük Çumra Belediye Stadı’nda oynanacak maç 13.30’da başlayacak ve mücadelede Ahmet Bayram düdük çalacak. Bayram’ın yardımcılığını Gökhan Esen ve Serdar Soydan yapacak. Çatalhöyük Çumra Belediye yedinci sırada yer alan rakibini evine eli boş göndererek hem yeniden galibiyetle buluşmak, hem de zirveden uzaklaşmamayı amaçlıyor.
Alt sıralarda yer alan ve düşme korkusu yaşayan temsilcimiz Selçuklu Belediyespor da kendi sahasında Akdeniz Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Selçuklu Belediye Stadı’nda oynanacak zorlu maç saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Engin Akar yönetecek. Şirin Burhan ve Cihan Çiçek ise yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. Selçuklu Belediye kendisinden bir alt sırada bulunan Akdeniz’i mağlup ederek rahat bir nefes almak istiyor. Günün diğer maçları şöyle: 13.30 Adana Gençlerbirliği-Alpin Pozantı, Kayseri Yolspor-Mersin MESKİ, 68 Yeni Aksaray-K.Sinan Şimşekspor, Toroslar Belediye-Niğde Belediye.

SARAYÖNÜ GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Bölgesel amatör lig’de mücadele eden temsilcimiz Sarayönü Belediyespor’da geçen hafta kazanılan Konya derbisi ardından keyifler yerinde. Yeşil siyahlı ekip bu hafta oynayacağı Nevşehir Spor Gençlik maçı hazırlıklarını ise tamamladı. Sarayönü Belediyespor’da hedef mutlak galibiyet. Sarayönü Belediyespor Başkanı Mehmet Güney zorlu bir grupta mücaedele ettiklerini belirterek, “Sarayönü Belediyespor olarak Bölgesel Amatör Lig’de mücadelemize aynı şevk ve azimle devam ediyoruz. Hedefimiz elbette ki 2. Lig. Bunun içinde ciddi bir uğraş veriyoruz. Tek isteğimiz Konya’yı ve ilçemizi layıkıyla temsil edebilmek. Bu anlamda zorlu bir ekip içinde mücadele veriyoruz” dedi.

Mehmet Güney gruptaki diğer Konya ekipleriyle alakalı olarak ise şunları söyledi, “Her yıl biz bu sıkıntıyı yaşıyorduk. Tek başımıza mücadele etmek elbette ki oldukça zor… Bu yıl diğer Konya ekiplerimizle birlikte Konya’nın gücünü ve kalitesini ispatlama çabası içerisindeyiz. Bu anlamda iyi gittiğimiz kanısındayım. 3 takımda iyi mücadeleler vermekte” Son olarak Nevşehir Spor Gençlik takımı maçını değerlendiren Güney, “Bu maçta hedefimiz mutlak surette galibiyet. 3 puanı alıp deplasmandan galip ayrılacağımıza inanıyorum. Takımımıza güvenimiz tam” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.