Saracoğlu’nda Saadet rüzgarı

Saracoğlu’nda Saadet rüzgarı

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Özkafa ve Karatay Belediye Başkan adayı Mehmet Şen, Karatay ilçesinin en büyük mahallelerinden biri olan Saraçoğlu Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Sağlık ocağı önünde toplanan yüzlerce vatandaşa hitap eden Karatay adayı Mehmet Şen, 5 yıl aradan sonra hizmet aşkı ve heyecanı ile yeniden göreve talip olduğunu söyledi. Karatay’ın modern görünümünü vatandaşların katkısı ile başardıklarını vurgulayan Şen, “Milletimizin takdiri ile 5 yıl dinlendik, Şimdi Halkımızın teveccühü ile yeniden kolları sıvadık. Sizlerin gösterdiği bu yüksek alakadan aldığımız inanç ve heyecanla 30 Mart’tan itibaren hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi. Yarım kalan hizmetlerin göreve gelmeleri halinde aksamadan devam edeceğini belirten Şen, kanalizasyon çalışmalarından, gençlere iş imkânlarına kadar kapsamlı projelerle geldiklerini ifade etti. Konuşmasının sonunda meydanı dolduran vatandaşlardan moral bulduklarını ifade eden Şen, kendilerine gösterilen ilginin artarak devam ettiğini söyledi.

EN İYİ HİZMETİ YAPACAK OLANA OY VERİN
Büyük bir coşku ve tezahürat ile kürsüye gelen Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özkafa da, şunları söyledi: “Erbakan hükümeti döneminde efsane hizmetler yapıldı. Milletimiz kendisini seçince en hayırlı hizmetlerin yapıldığını gördü. Belediyelerde de milletimiz yönetime kendisini seçti, Konya’mız dünya kenti oldu. Şimdi mahalli idareler seçiminin arifesinde, milletimiz Saadet Partisini seçerek kendisine oy vermiş olacak inşallah. En hayırlı en mükemmel işleri ve hizmetleri kim yapacaksa ona oy vereceğiz.”
Kendi dönemlerinde Karatay’a büyük hizmetler kazandırdıklarını dile getiren Özkafa,  Saraçoğlu’ndan Kumköprü’ye kadar her yerin asfaltlandığını ve toplu konutlarının yapıldığını söyledi. Özkafa, “Samanpazarına en büyük parkı biz yaptık. Selçuklumuza ikinci bir Alaaddin Tepesi’ni de Selahaddin Eyyübi Parkı olarak biz yaptık. Tüm hizmetlerin halkımıza sunulması bir yana, biz hizmetlerimizi en ucuzu ile sunduk. 2004’te suyun tonunu 50 kuruştan sunar, 2 ayda bir fatura düzenlerdik. Şimdi ise suyun tonu 2 lirayı aşmış durumda ve Konyalı hemşerilerimiz farkına varmasın diye faturayı 25 günde bir gönderiyorlar. Toplu ulaşımda da en ucuz hizmeti verdik” diye konuştu.    
SAADET ADAYLARI, BAŞKÖYLÜLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Seçim çalışmalarına yoğun tempoda devam eden Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ve Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli, Başköylüler Derneğini ziyaret etti. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Ahmet Selim Laleli, “Sorunları yerinde dinlemek ve vatandaşlarla birebir görüşmek üzere 65 bin vatandaşımızı evinde, 10 bin vatandaşımızı da iş yerinde ziyaret ettik. Halkımızın destek ve teveccühü bize moral oluyor” dedi. Mustafa Özkafa ise hükümetin IMF politikalarının tarımı ve çiftçiliği bitirdiğini söyledi. Selçuklu’nun yeşil alanları ve sosyal tesisleri ile modern ve metropol ilçe olacağını söyleyen Ahmet Selim Laleli, kapsamlı projeleri ile geldiklerini vurguladı. Ziyaret programı Başköylüler Derneği Başkanı Hasan Turan’ın Saadet Partili adaylara hediye takdimleri ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.