Sanayiciler, Emniyete 26 Araç Hediye Etti

Sanayiciler, Emniyete 26 Araç Hediye Etti

Bursa'da, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ile Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD), işbirliği yaparak Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne 26 araç bağışladı. DOSAB’da yapılan araç teslim törenine...

Bursa'da, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ile Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD), işbirliği yaparak Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne 26 araç bağışladı.

DOSAB’da yapılan araç teslim törenine Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ile çok sayıda sanayici ve emniyet mensubu katıldı. Törende konuşan DOSAB Başkanı Ferudun Kahraman, son 10 yıl içinde Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne toplam 53 araç bağışında bulunduklarını söyledi.

Kahraman, "Emniyet müdürlüğümüzün daha iyi hizmet üretmek için başlattığı yeni araç kampanyasına bu yıl da 32 araçla destek verdik. Katkıda bulunan tüm sanayicilerimize teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıl da bölgemizdeki Demirtaş Polis Merkezi’ni Emniyetimiz ile işbirliği yaparak hizmete almıştık. Bölgemizde Bursa Tasarım Teknoloji Merkezi'ni (BUTGEM) Bursa’mıza kazandırmaktan büyük onur duyuyoruz. Tofaş’la birlikte bitirdiğimiz ve bu yıl hizmete alınan Fen Lisesinden, 275 üniversite öğrencisi bursuna, bölgemizdeki İSGÜM Bölge Laboratuarından, Bursaspor’a otobüs alımına, Sahipsiz Hayvanlar Barınağına 5 yıldır verdiğimiz destekten, Demirtaş İtfaiye Merkezine ve Semt Polikliniğine, cami ve yurt yapımlarına kadar birçok sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer aldık." dedi.

DOSAB’ın, sanayi ve üretim merkezi Bursa’nın en gelişmiş bölgelerinden biri olduğunu hatırlatan Kahraman, şunları kaydetti: "DOSAB, sanayicilerinin örnek birlikteliği ile, ülkemiz kalkınması için sanayiye daha uygun şartlar yaratmak, rekabetçi girdiler temin etmek için büyük projeler üzerinde çalışıyor. DOSAB, çevreye zararı olacak, mevcut durumu kötüleştirecek hiç bir yatırım ve projenin içinde olamaz. Bursa kamuoyunun bu açıdan son derece rahat olmasını istiyorum. Buhar ve elektrik üretim tesisi projemiz, çevre açısından Avrupa standartlarının üstünde değerlere sahip, son teknoloji ürünü önlemlerin alındığı, mevcut çevre şartlarını iyileştirecek, verimli bir projedir."

DOSABSİAD Başkanı Orhan Tezyaparlar da sanayiciler olarak bu tür sorumluluklarını, bugüne kadar olduğu gibi yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ise konuşmasında, suçu önleme noktasında önleyici tedbirlerin çok önemli yer tuttuğunu belirterek, "Bu noktada personel ve kullanılan araçlar büyük önem taşıyor. Emniyet müdürlüğümüzün kullandığı araçların yüzde 60'ı beş yaşın üzerinde. Verimli hizmet sağlamak amacıyla yeni araç kampanyası düzenledik. Kampanya kapsamında 159 araca ulaştık. DOSAB ve DOSABSİAD’ın destekleriyle araç filomuz güçlendi. Desteklerinden ötürü sanayicilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu da yaptığı konuşmada, "Bursa'da hangi güzel işe el atsak, hangi hayırlı işe el atsak DOSAB’ı yanımızda görüyoruz. Bu bizim için büyük şans." diye ifade etti. Konuşmaların ardından kampanyaya katılan firma temsilcileri ile DOSAB Başkanı Ferudun Kahraman ve DOSABSİAD Başkanı Orhan Tezyaparlar’a, Vali Münir Karaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar teşekkür plaketi verdi. Ardından, araçların sembolik anahtarları DOSAB yöneticileri ve snayiciler tarafından teslim edildi. Daha sonra araçlar DOSAB turu attı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.