Samsun'daki Birliktelik Murzioğlu'nu Tobb Yönetimine Taşıdı

Samsun'daki Birliktelik Murzioğlu'nu Tobb Yönetimine Taşıdı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Geçmiş yıllarda Samsun'dan bu göreve seçilen Adnan Sakoğlu'ndan sonra ikinci defa Samsunlu bir üyenin TOBB yönetim kurulu üyeliğine seçilmesinde, Samsun'daki birlik ve baraberliğin büyük katkısı olduğuna dikkat çekildi.

Türk özel sektörünün çatı örgütü ve 1.3 milyon üyesi ile Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olma özelliğini taşıyan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, 69’uncu genel kurulu bugün Ankara’da gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’nun tek aday olarak girdiği ve toplam 364 oda ve borsadan bin 734 delegenin oy kullandığı seçimlerde oluşan yönetim kuruluna Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu da seçilerek büyük bir başarıya imza attı.

TOBB yönetim kurulu üyesi olarak 4 yıl boyunca görev alacak olan Salih Zeki Murzioğlu, seçilmesinde en büyük etkinin bölgenin birlik ve beraberlik içinde hareket edebilme kabiliyetinin bir sonucu olduğunu söyledi. Murzioğlu, “Göreve geldiğimiz 2009 yılından itibaren gerek Samsun gerekse bölgemizde tüm kurum kuruluş, bürokratlarımız ve siyasilerimizle birlik beraberlik içinde çalışarak hizmet üretme gayreti içinde olduk. Bu birlikteliğin sonuçlarını, Samsun’da şehrimize kazandırdığımız projelerle alıyoruz. Şimdi de yine gerek ilimiz ve ilçelerimizdeki gerekse bölgemizdeki odalar ve borsalarımızın yine birlikte ve uyum içinde olduğumuzun bir göstergesi olarak, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu ve Türk özel sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yönetim kurulu üyeliğine seçildik. Bundan sonra birliğimizin desteğini daha güçlü bir şekilde arkamıza alarak, ilimiz ve bölgemiz için çok önemli hizmetleri gerçekleştireceğimize olan inancım tamdır.” şeklinde konuştu.

TOBB YÖNETİM KURULU

M.Rifat Hisarcıklıoğlu- Başkan
İbrahim Çağlar-İstanbul Ticaret Odası Başkanı
Harun Karacan –Eskişehir TSO Başkanı
Necdet Özer-Denizli TSO
Ender Yorgancılar-Ege Bölgesi Sanayi Odası
Mehmet Memiş Küçükçü- Konya Sanayi Odası
Çetin Osman Budak-Antalya TSO
İbrahim Burkay-Bursa TSO
Salih Zeki Murzioğlu-Samsun TSO
Cengiz Günay-Tekirdağ TSO
Faik Yavuz- Ankara Ticaret Borsası
Çamur Ali Kopuz-İstanbul Ticaret Borsası
Şahin Bilgiç-Adana Ticaret Borsası
Ebubekir Bal –Diyarbakır Ticaret borsası
Halim Mete- Deniz Ticaret Odası

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.