Şampiyonluğu hak etmiştik

Şampiyonluğu hak etmiştik

Süper Grup Şampiyonluğunu son maçta kaçıran Selçukspor’un teknik direktörü Hakan Ünal son 14 maçta 12 galibiyet 2 beraberlik aldıklarını ve buna rağmen şampiyon olamadıklarını söyledi.

Süper Grup Şampiyonluğunu son maçta kaçıran Selçukspor’un teknik direktörü Hakan Ünal  son 14 maçta 12 galibiyet 2 beraberlik aldıklarını ve buna rağmen şampiyon olamadıklarını söyledi. Ünal şampiyonluğa giden takımları da yendiklerinin altını çizerek, “ Tüm bunları yapmamıza rağmen maç şansımız olmadığı için şampiyon olamadık. Oyun ve istatistiklere bakarsak şampiyonluğu biz hak ettik. Ancak söylediğim gibi maç şansı olmayınca olmadı.  Ereğli maç şansı olan bir takım. Mesela  krapınar karşısında son 10 dakikada galip geldi.  Son hafta yine Muhasebe’nin topu direkten dönmüş. Yani Ereğli’nin maç şansı var. Şampiyon olacak takımlarda maç şansı olacak. Ereğlispor da maç şansı olan bir takım bunu da iyi değerlendirdiler. Onları da tebrik ediyorum ve önümüzdeki sezon için BAL’da kendilerine başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

ŞANS BİZİM YANIMIZ DA OLACAK İNŞALLAH

Hakan Ünal Akşehirspor’la oynayacakları maçla ilgili olarak da “Bizim kadromuz iyi ve maçın ortada geçeceğine inanıyorum. İyi oyunculara sahibim ve şampiyonluk kaçtığında yüzlerindeki üzüntüyü gördüm. Şimdi ise antrenmanlarda kazanma arzusunu görüyorum.  Bu sene maç şansını yakalayamadık. Son dakikalarda gol atamadık şans golü bulamadık ama inşallah bu maçta maç şansı yakalarsak maçı kazanmak istiyoruz.” şeklinde konuştu. 

90 YILLIK HASRET DİNDİRMEK İSTİYORUZ

Başarılı teknik adam 90 yıllık bir mazisi olan Selçukspor’u Bölgesel Amatör Lige çıkarmak istediklerini ve zorlu maçta bunu başarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.  Hakan Ünal, “ Ülkenin en köklü amatör kulüplerinden olan Selçukspor en iyi yerleri hak ediyor. İnşallah Bölgesel Amatör Lige çıkarak yükselişin başlangıcını yapmak istiyoruz. Başkanımız Zahir Renklibay bu konuda inançlı ve istekli projeleri var ” diye konuştu

YERLİ BİR KULÜP OLACAK

 Yıllardır Konya sporunun alt yapılarında antrenörlük ve koordinatörlük yapan Hakan Ünal  Bölgesel Lige yükselmeleri halinde Selçukspor’un tamamen Konyalı sporculardan oluşacağını söyledi.  Ünal, “ Bölgesel Ligde bir merkez takımının olması Konya futbolu için büyük bir artı olacaktır. Konyalı bir çok oyuncu takım olmadığı için Konya dışına gitmek zorunda kalıyor. Biz istiyoruz ki bu yaşanmasın ve Konyalı oyuncular buralarda tecrübe kazansın ve Anadolu Selçuk’a oradan Konyaspor’a gitsin” dedi    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.