Şahin gidiyor mu?

Şahin gidiyor mu?

İsmi sık sık tartışmalarla gündeme gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in MKYK'da çizik yemesiyle bakanlıktan da gönderileceği gündemde.

Yaptığı gaflarla sık sık gündeme gelen AK Parti kurucu üyelerinden olan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu listesine girememiş olması bakanlıktan da gideceği kuşkularını beraberinde getirdi.

 
AK Parti’nin dünkü olağan kongresinde Erdoğan’ın,  MKYK’da yer vereceği isimler oldukça merak konusuydu. MKYK’da yer alan diğer bakanlar yerlerini korurken İdris Naim Şahin’in isminin üzerinin çizilmesi dikkat çekti. Bu durum,  Erdoğan’ın Şahin’in son dönemde gözden düşmesine yönelik yaptığı bir yaptırım olarak değerlendirildi.
 
İdris Naim Şahin Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanlığı yaptığı dönemden bu yana yol arkadaşlığı yaptığı, AK Parti’nin kuruluşunda da yer alan partinin uzun yıllar Genel Sekreterliği görevini de yürütmüş bir isimdi. 
 
Rotahaber daha önce İdris Naim Şahin’in yerinin değiştirileceği bilgisini okuyucularıyla paylaşmıştı. MKYK’dan silinmesiyle Erdoğan’dan çizik yiyen Şahin’in bakanlıktan gönderilip gönderilmeyeceği tartışma konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.