Şahin: Bugün Ülkemizde Hırsızı Yakalamak Suç Olmuştur

Şahin: Bugün Ülkemizde Hırsızı Yakalamak Suç Olmuştur

İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin, “Bugün ülkemizde hırsızı yakalamak suç olmuştur. Oduncu Ahmet’i, fırıncı Hasan’ı, işçi Hüseyin’i yargılamak meşru ama kendisini dokunulmaz zannedenleri yargılamak suç ve imkansız hale...

İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin, “Bugün ülkemizde hırsızı yakalamak suç olmuştur. Oduncu Ahmet’i, fırıncı Hasan’ı, işçi Hüseyin’i yargılamak meşru ama kendisini dokunulmaz zannedenleri yargılamak suç ve imkansız hale getirildi” dedi.

İçişleri eski Bakanı ve Ordu Bağımsız Milletvekili İdris Naim Şahin’in de yer aldığı 'Değerler Hareketi', Millet ve Adalet Partisi'nin (MİLAD) kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na verdi. Dilekçenin verilmesinin ardından Şahin, Sürmeli Otel’de basın toplantısı düzenledi. Türkiye’de aileden topluma, mahalleden tüm ülkeye kaygı yayan bir yönetimin ülkenin tüm enerjisini boşa harcadığına belirten Şahin, “Maalesef ülkemizde bugün devlet kurumları ve o kurumların mensupları ihtiyaçtan dolayı değil, kişisel ikbal ve hırslardan dolayı tavsiye edilmektedir. Milli Eğitim’den, maliyeye hukuk sitemimizden tüm yapı birilerinin menfaati ve kaygılarını telafi için baştan aşağıya değiştirilmektedir.” ifadelerini kullandı.

Şahin konuşmasını ayrıca şunları söyledi: “Bugün ülkemizde hırsızı yakalamak suç olmuştur. Oduncu Ahmet’i, fırıncı Hasan’ı, işçi Hüseyin’i yargılamak meşru ama kendisini dokunulmaz zannedenleri yargılamak suç ve imkansız hale getirildi.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.