Sağlam bu yüzden Bursa'da kalmış!

Sağlam bu yüzden Bursa'da kalmış!

Ertuğrul Sağlam, Milli takım hocası Abdullah Avcı'ya daha fazla zaman verilmesi gerektiğini söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam "Abdullah Avcı ve ekibine takıma kendi anlayışını ve felsefesini yansıtacak zamanı vermemiz lazım" dedi.

Sağlam Orhangazi Üniversitesi tarafından düzenlenen "Tecrübe Paylaşım Semineri"nde üniversitenin öğrencileriyle bir araya geldi.

Orhangazi Üniversitesini ilk defa gördüğünü ve çok beğendiğini ifade eden Sağlam, üniversitenin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

BEŞİKTAŞ VE BURSA HUSUMETİ

Beşiktaş ve Bursaspor arasındaki husumetin hatırlatılması üzerine ise Sağlam, "Bunun en büyük sıkıntısını ben yaşıyorum. Bir tarafta oyunculuk, antrenörlük yaptığım, 8 güzel senemi geçirdiğim Beşiktaş var. Bir tarafta da bir antrenörün elde edebileceği en büyük başarıları elde ettiğim, çok sevdiğim ve şu an görev yaptığım Bursaspor var. Bu durumda en büyük sıkıntıyı ben yaşıyorum. İnşallah bu sorun en kısa zamanda ortadan kalkar" yorumunu yaptı.

ÇOK İYİ BİR ALT YAPIMIZ VAR

Sağlam, bir öğrencinin, "Ülkemizde o kadar yerli teknik direktör varken neden başarı gelmiyor, altyapılardan oyuncu yetişmiyor-" yönündeki sorusu karşısında, "Alt yapılara gereken değeri vermek zorundayız. Biz Bursaspor olarak şu anda kendi alt yapımız şu anda Vakıfköy'le beraber Türkiye'nin kendine ait en güzel tesisi olan birkaç kulüpten biriyiz. Biz yatırım yapıyoruz. Yavaş yavaş oyuncularımızı oynatmaya başlıyoruz. Bu konuda en önde gelen takımlarından birisiyiz" ifadelerini kullandı.

HEDEFİMİZ AVRUPA TAKIMI OLMAK

Sağlam, Avrupa'da takım çalıştırmak isteyip istemediği yönündeki soruya da, "Ben kendime her zaman şunu soruyorum; Avrupa takımı çalıştırmak mı, yoksa Bursaspor'u bir Avrupa takımı yapmak mı- Açıkçası benim de beklentim, başarı ve istikrarımızı arttırarak, her sene büyüyen bir Avrupa takımı haline gelmek. Bizim hedefimiz bu. Bu hedefle takımdaki sözleşmemi uzattım. Ama sonrasında yatan sıkıntılar beklentilerimizi yavaş yavaş aşağı düşürüyor. İnşallah bundan sonra yaşanacak süreç motivasyonumuzu üst seviyeye çıkartır ve hep beraber çalışırız" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.