SAD yeni binasına taşındı

SAD yeni binasına taşındı

2009 yılında kurulan ve Türkiyede özerk anlamda siyasetçi yetiştiren ilk akademi unvanını taşıyan Siyaset Akademisi Derneği Konya İl Başkanlığı yeni yerine taşındı

2009 yılında kurulan ve Türkiye’de özerk anlamda siyasetçi yetiştiren  ilk akademi unvanını taşıyan Siyaset Akademisi Derneği Konya İl Başkanlığı yeni yerine taşındı. Gedavet Yürüyüş Yolunda  bulunan  İstanbul Pastanesi binasının ikinci katına taşınan SAD Konya İl Başkanlığı yeni vizyonuyla hedefini Türkiye ve dünyada temsilcilikler açmaya yöneltti.

Siyaset Akademi Derneği Konya İl Başkanı Süleyman Bademci, bilinçli siyasetçiler yetiştirmek için çıktıkları bu yolda hedeften şaşmadan yollarına devam edeceklerini söyledi. Bademci, “İlk günden bu yana hedefimiz Türkiye'de bilinçli ve eğitimli siyasetçiler yetiştirmekti. Şu ana kadar halkımız tarafından bize gösterilen ilgi son derece memnuniyet verici. Çalışmalarımız arasında yapılanmaya büyük önem veriyoruz.Yapılanma çalışmaları arsında yer alan şubeleşme Türkiye genelinde olacağı gibi yurt dışında da SAD temsilcilikleri açacağız. Bununla ilgili olarak yönetim kurulu üyelerimiz gerekli çalışmaları yürütmektedir. Bizim için önemli olan bir diğer unsur ise ülkemizi emanet edeceğimiz genç nesildir. Bununla ilgili olarak kurulan gençlik komisyonumuz düzenleyeceği etkinliklerle genç nesile ulaşmayı hedeflemektedir. Bu bağlamda açık ve net bir şekilde söylemek gerekirse Ülkemizde genel olarak siyaset 40 yaş üstünün ilgi gösterdiği bir unsur olmaktan çıkacak siyaseti gerçek sahipleri olan gençler yapacaktır” dedi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.