Saadet'ten Kadınhanı’nda coşkulu ilçe divan toplantısı

Saadet'ten Kadınhanı’nda coşkulu ilçe divan toplantısı

Saadet Partisi Kadınhanı İlçe Teşkilatı Mart Ayı İlçe Divan Toplantısı yapıldı. İlçe Divan Toplantısına Konya İl Başkan Yardımcısı Tahir Özer, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle ve köy temsilcileri katıldı.

 Toplantının açılış konuşmasında İlçe Başkanı Refik Cancan, her geçen gün oylarının yükseldiğini, Türkiye’nin dört bir tarafında Saadet Partisine ilginin arttığını, bu ilginin oya dönüşmesi için teşkilat çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi. Cancan, “Başta teşkilatımız olmak üzere tüm belde, köy ve mahalle teşkilatlarımız çalışmalarını ibadet aşkıyla yapmalıdır” ifadeleri ile katılanlara teşekkür ederek sözlerini noktaladı.
Teşkilat içi birim raporlarının alınmasının ardından, Teşkilat Başkanı Av. M. Sami Büyükyılmaz, yaptığı sunumda tüm belde ve köy teşkilatlarının ziyaret edildiğini söyledi. Siyasi İşler Başkanı Muhsin Ertürk, gündeme ilişkin siyasi konuları değerlendirirken, Saadet Partisi çizgisinin hiç değişmediğinin altını çizdi. Tanıtma Başkanı Abdülkadir Gök Kadınhanı Hastanesi’nde yatan birçok hastanın ziyaret edildiğini söyledi.
Konya İl Başkan Yardımcısı Tahir Özer, Saadet ile AKP arasında farkın seçmenler tarafından anlaşılmaya başlandığını, emanet olan oyların tekrar asıl yerine döneceğini dile getirdi. Saadet Partisi’nin yakın menfaat ve hedefler için değil yüksek idealler uğruna siyaset yaptığını dile getiren Özer, yeniden büyük Türkiye yeni bir dünyanın kurulması gerektiğini söyledi. Konuşmasının sonunda Özer, “Mühim olan sayı değil mühim olan inançtır, azimdir, aksiyon gücüdür, Milli Görüş köleliği sömürüye kula kul olmaya karşı çıkmak ve hakkı üstün tutmaktır. Milli Görüş kaptan köşkünde oturan dümenin başında olan bir görüştür. Milli Görüş aynı zamanda bir maneviyat mücadelesidir” şeklindeki sözleri ile konuşmasını noktaladı.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.