Saadet’in projeleri hazır

Saadet’in projeleri hazır

Seçim çalışmalarını ara vermeden devam ettiren Saadet Partili adaylar, ülkenin içinde bulunduğu durumu ortaya koyarak, projelerini anlatıyor

Seçimlere sayılı günler kala Saadet Partili adaylar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ve merkez ilçe belediye başkan adayları, dün BÜSAN ve 1. Organize Sanayi Sitesinde çalışanlarla buluştu.

‘İŞSİZLİK RAKAMLARI REKOR SEVİYEDE’
1. Organize Sanayi Sitesinde çalışanlarla buluşan Özkafa, işsizlik rakamlarının ekonomik krizin en önemli işareti olduğunu vurguladı ve ekledi, “Bu seçimde AKP’yi uyarmak için Saadet’te birleşeceğiz. Başbakanı ve hükümeti Saadet Partisine atılacak oylarla ikaz etmiş olacağız. Biz yine AKP’ye oylarımızı verirsek, Başbakan kendi bildiğini okumaya devam edecek, Bugün rekora kıran işsizlik rakamları İki katına çıkacaktır.”

Kendi dönemlerindeki faaliyetler hakkında, ‘Ucuz hizmet’ vurgusuna dikkat çeken Özkafa, su faturalarının kabarık geldiğini ve vatandaşların farkına varmamaları için de 25 günde bir düzenlendiğini söyledi. Konuşmasının sonunda fabrika çalışanlarının Özkafa’ya olan ilgisi gözlerden kaçmadı.

SELÇUKLU’DA SAADET VAKTİ

Bölgesinde seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli, salon programlarında seçmenleri ile buluşuyor. Ev ve esnaf ziyaretleri ile temposunu hızlandıran Laleli, düzenlenen salon toplantıları ile hız kesmiyor.

Son olarak Selçuklu Belediyesi Dumlupınar Düğün Salonunda seçmenleri ile buluşan Laleli, tüm teşkilat mensupları ile hummalı bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Seçmenlerine projeleri hakkında bilgi veren Laleli, halkın içinde yaşayan bir başkan olacağını vurguladı. 29 Mart seçimlerinin ayrı bir önemi olduğunu söyleyen Laleli, “İktidara ihtar çekmenin vakti gelmiştir” dedi.

BELEDİYELER HALKTAN KOPUK OLAMAZ

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman, mahalle gezilerini beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte sürdürüyor.

Başkan Adayı Yalman, dün Muradiye ve Kalfalar mahallelerinde vatandaşla buluştu. Her iki mahallede de tanışma ve kaynaşma toplantısı gerçekleştiren Yalman’a meclis üyesi adayları Süleyman Küçük, Kazım Horzum, Mehmet Esen, Ali Toros ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Seleş eşlik etti.

Belediyecilik hizmetlerinin çeşitli kurumların ve vatandaşların fikir alışverişine dayalı hizmet birimleri olması özelliğine değinen Yalman, “Biz vatandaşlarla ciddi diyaloglar kurarak hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Vatandaşla aramızda bir kopukluk yoktu. Şimdi en çok karşılaştığımız şikayetlerden birisi vatandaşla belediye arasında kopukluk olduğu yönündedir” dedi.

Kendi belediye başkanlarının halkın sorunlarını ve önerilerini paylaştığı görüş günleri düzenlediklerini belirten Yalman, “Halkın ihtiyaçlarının ve tercihlerinin konuşulduğu bu görüş günlerinin ardından hemen çözüm bulma yoluna gidilirdi. Kamu kurumları içerisinde vatandaşın en fazla iç içe olması gereken kurumlar belediyelerdir. İşte biz bunu gerçekleştirdik” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.