Saadet Partisi’ne sessiz sevgi gösterisi

Saadet Partisi’ne sessiz sevgi gösterisi

Saadet Partisi (SP) Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediye Başkanı adaylarının gezileri aralıksız devam ediyor. Gittikleri her yerde sevgi gösterileri ile karşılaşan adaylar 29 Martta seçimin galibi olarak çıkmak için çalıştıklarını söyledi.

SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Özkafa, Meram İlçe Belediye Başkan adayı Lütfü Yalman ve Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Selim Laleli, önceki akşam da Konya Sağır ve Dilsiz Derneğini ziyaret ederek duyma ve işitme engelli vatandaşlar ile uzun süre sohbet etti.
Meram İlçe Belediye Başkan adayı Lütfü Yalman ile işaret dili ile anlaşan işitme ve duyma engelli vatandaşlar Saadet Partisi’nin hizmetlerini özlediklerini ifade ederken, “Sizin döneminizde bizler en güzel hizmeti görmüştük. İnşallah aynı kadro ile yeniden hizmete gelirsiniz. Bizler bu konuda size her zaman destek olmaya hazırız. Bizlerin şu anda ciddi sıkıntıları var. Ancak yeterince destek verilmediği için hiçbir sorunumuzu çözemedik. Bunun için sizlerin yeniden göreve gelmenizi çok arzu ediyoruz” dedi.
Büyükşehir adayı Özkafa, Meram adayı Yalman ve Selçuklu adayı Laleli ise engelli vatandaşlar için seçim beyannamelerinde ciddi projelerinin olduğunu hatırlatırken, göreve gelmeleri halinde her türlü ihtiyaçlarının giderilmesi için ellerinden gelen her imkanı kendilerine sunacaklarını söyledi. Özkafa Dernek Başkanı ve diğer üyeler ile Lütfü Yalman’ın tercümesi ile yaptığı konuşmada, “SP olarak görevde kaldığımız süre içerisinde her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında yer aldık. Şimdi de Allah nasip ederde yeniden göreve gelirsek sizin için her türlü hizmeti yapma sözü veriyoruz” dedi.
İşaret dili ile anlaştıkları için tamamen sessiz bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında engelli vatandaşlarımız SP’li başkan adaylarını alkışlar ile destekledi. Konuşmaların ardından adaylarımızın yine dernek binasını dolduran vatandaşlar tarafından alkışlar ile uğurlandı.
YEREL YÖNETİMLER HALKIN TALEPLERİNİ KARŞILAYAMADI
Mahalle sakinleriyle istişarelerine devam eden Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, yaklaşık 150 kişinin katıldığı mahalle toplantısında, mahalle sakinlerine hitap etti. Halkın iki derdi olduğunu söyleyen Mustafa Özkafa, “Halkımızın dertlerinden birincisi geçim derdidir, diğeri ise belediye hizmetlerinden daha iyi faydalanmaktır. Birinci derdimiz olan geçim derdi hükümetle ilgilidir. Uygulanan yanlış politikalar sonucu haklımız fakirleştirilmiştir. Halkımız büyük umutlarla 2002 yılında, 2004 yılında ve 2007 yılında yapılan seçimlerde mevcut hükümeti destekledi. Ama ne yazık ki yönetici arkadaşlarımız halkımızın beklentilerini boşa çıkarmışlar ve sonuç olarak da fakirlik artmış, gelirimiz azalmış tam tersi masraflarımız artmıştır. Vatandaşımızın ikinci büyük derdi ise yerel yönetimlerden yani belediyelerden gerekli hizmetleri alamamışlardır. Bakınız Karatay ilçemiz sınırları içerisindeyiz. Biz yapmış olduğumuz asfalt eskidikçe, çöktükçe yama yapıyorduk. Ama bakıyoruz ki Büyükkumköprü Caddesi’ne 5 yıldır yama yapılmamış. Şu an Taşrakaraaslandede Mahallesi’ndeyiz, 5 yıldır buraya belediye hizmeti geldi mi?” diyerek, mevcut belediye yönetiminin halkın beklentilerine cevap veremediğini söyledi. Karaaslan Mahallesine birçok yatırım yaptıklarını söyleyen Özkafa, ancak bunu yeterli görmediklerini kaydetti. “Bizler hiçbir zaman halkımızdan kopuk bir şekilde çalışmadık” diyen Mustafa Özkafa, “Buradan 15 yıl sizlerle birlikte faaliyet gösteren belediye başkanınız olarak, muhtarlarımızla birlikte, mahalle sakinlerimizle birlikte ve meclis üyelerimizle birlikte buraya oturacağız ve bu bölgemize ne tür yatırımlar gerekiyorsa birlikte yapacağız. 15 yıllık başkanlığımız dönemimizde, Karatay Belediye Başkan Adayımız Mehmet Şen Bey’in 5 yıllık başkanlığı döneminde hangi mahallemize yatırım yaptıysak, Allah’a şükürler olsun ki bu yatırımları sizlerle birlikte istişareler sonucu yaptık ve hiçbir zaman halkımızı üzmedik, mağdur etmedik. Bunun için Saadet Partisi bu seçimlerde oyunu artıracak ve Allah’ın izni ile Konya’mız yeniden Milli Görüş Belediyeciliği ile yönetilecektir” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.