Saadet Partisi Yunak’ta seçmenlerle buluştu

Saadet Partisi Yunak’ta seçmenlerle buluştu

Saadet Partisi, Yunak ve Hüyükte düzenlediği mitinglerle seçmenleriyle buluştu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mitinglere sürpriz konuklar da vardı. Yunak’ta düzenlenen mitinge Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ve GİK üyesi ve eski Milletvekili Zülfikar Gazi katıldı.

Yunak Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, yaptığı konuşmada siyasi parti ayrımı göstermeden tam mutabakat sağlayarak, Yunaklılara hizmet edeceğini söyledi. Uludağ, halkın her kesimi ile istişare ederek hizmet edeceklerini vurguladı.

Mitinge telgrafla mesaj gönderen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Milli Görüş’ün doğduğu yer olan Yunak’ın ayrı bir önemi olduğunu söyledi ve adayı Bilal Uludağ’a başarılar diledi.

Mitingde konuşan Eski milletvekili Zülfikar Gazi, yaşanan ekonomik krizde IMF’nin rolüne dikkat çekti. Gazi, ekonomik krizin yaşanmadığı tek dönemin 54. Erbakan hükümeti dönemi olduğunu söyledi.  Seçimlerden Sonra IMF ile anlaşmaların tekrarlanacağını söyleyen Gazi, ‘Hükümete dur demek için 29 Mart’ta AKP’ye ihtar vereceğiz’ dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz da, Hükümeti sert dille eleştirdi. Milli Görüş belediyeciliğinin markalaştığını söyleyen Yanılmaz, AKP’li belediyelerin iflas ettiğini söyledi. Yanılmaz, “Başbakan diyor ki, ‘bu trenden inen bir daha binemez.’ Sayın Başbakan senin bindiğin tren lunaparktaki lokomotiftir. İki tur atar, üçüncüde herkes iner. Ama bizim trenimiz 1400 yıldan beri ha yolda yürür, adaleti temsil eder, Saadet’e gider” dedi. Yunak’tan sonra Saadet Partililerin durağı Sülüklü beldesiydi. Burada yapılan konuşmalarla Belediye Başkan Adayı Abdullah Ortakahveci’ye destek istendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.