Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Çelik; Adil düzen için çalışmaya devam edeceğiz

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Çelik; Adil düzen için çalışmaya devam edeceğiz

Gazetemizi ziyaret eden Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfü Çelik, “Hocamızın bize emaneti olan davada sonuna kadar mücadele ederek daha iyi bir Selçuklu inşa etmek için çalışacağız” dedi

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfü Çelik ve Saadet Partisi Selçuklu Halkla İlişkiler Başkanı Ruhi Dağar, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve Merhaba Gazetesi muhabiri Sait Çelik eşlik etti.

Türkiye'nin yavaş yavaş seçim atmosferine girdiğini belirten Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfü Çelik, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

ADİL PAYLAŞIM VURGUSU

Çelik, "Bilindiği üzere Mili Görüş hareketi yarım asrı devirmiş, ülkemize önemli hizmetler olmuş Türkiye'nin kimliği haline gelmiş bir siyasi bir harekettir. 1969 yılında Erbakan hocamız ve idealist gençler bir araya gelerek ülkemizdeki ve dünyadaki çarpık düzene, adaletsizliğe, zulme ve paylaşım dengesizliğine dur demek için yola çıkmışlardı. Bunun karşısında adil paylaşımcı gücü hak sebebi saymayan yeni bir dünya projesini ortaya koyarak başta ülkemizde olmak üzere bütün dünyaya duyurmuşlardı. Ve bu uğurda gece gündüz demeden canla başla 40 yılı aşkın süre ile çalışmışlardı” dedi. 

whatsapp-image-2023-03-12-at-11-06-02.jpeg

MİLLİ GÖRÜŞÜN SON TEMSİLCİSİ SAADET PARTİSİ

Bu süre zarfında 4 partinin kapatıldığını ve son olarak Saadet Partisi’nin kurulduğunu dile getiren Çelik, “Erbakan hocamız son nefesine kadar Saadet Partisi genel başkanlığı yapmış ve bizlere şu ilkeleri ve hedefleri koymuştur. Bu hedefler, yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyadır. Bu hedefler çerçevesinde ‘Milli Görüş’ün son temsilcisi Saadet Partimiz kendi ilkeleri uygulamak için çalışmaktadır. Hocamızın bize emaneti olan davada sonuna kadar mücadele ederek daha iyi bir Selçuklu inşa etmek için çalışacağız" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ise, Çelik ve Dağar’a teşekkür etti.

MUHARREM DURSUN



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.