Konya İdare ve Vergi Mahkemeleri ön bürosunda boş A4 kağıdı 4 lira! Avukatlar ve vatandaş ikiye bölündü

Konya İdare ve Vergi Mahkemeleri ön bürosunda boş A4 kağıdı 4 lira! Avukatlar ve vatandaş ikiye bölündü

Hayat pahalılığı ve yüksek enflasyon, Konya'daki kamu kurum ve kuruluşlarını da vurdu. Sadece marketlerde değil, kamu kurumlarında da pahalılık rekor seviyeyi gördü. Bunun en net örneği ise Konya İdare ve Vergi Mahkemeleri ön bürosunda yaşandı.

Hayat pahalılığı ve yüksek enflasyon, Konya'daki kamu kurum ve kuruluşlarını da vurdu. Sadece marketlerde değil, kamu kurumlarında da pahalılık rekor seviyeyi gördü. Bunun en net örneği ise Konya İdare ve Vergi Mahkemeleri ön bürosunda yaşandı. Bu büroda fotokopi ücreti 2 lira, boş A4 kağıdı ise 4 lirayı buldu. Gün içinde binlerce işlemin yapıldığı alanda fiyatların bu denli yüksek olması avukatların ve vatandaşların da tepkisini çekti.

thumbnail-img-9086.jpg

Avukatlar, fiyatların yüksek olmasından dert yakındı. Bazı avukatlar ve vatandaşlar da fiyatların normal olduğunu, bu fiyat politikasıyla kağıt israfının önüne geçileceğini öne sürdü. Fotokopi ve boş A4 kağıdı fiyatı hem hukuk camiasını hem de vatandaşları ikiye böldü. Fiyat artışına gerekçe olarak ise kağıt fiyatlarındaki artış gösterildi. İnternet sitelerinde 500'lü fotokopi kağıdı ortalama 220 liraya satılıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum