Selçuklu’da kış spor okulları kayıtları başlıyor

Selçuklu’da kış spor okulları kayıtları başlıyor

Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen ve her yıl on binlerce çocuğun sporla buluştuğu Spor Okullarında Kış Dönemi Kayıtlar 11 Eylül Çarşamba günü başlıyor

Sporun Merkezi Selçuklu’da çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen ve yıl boyu devam eden Spor Okulları faaliyetlerinde kış dönemi kayıtları www.sporselcuklu.com.tr adresinden 11 Eylül Çarşamba günü saat 09:00’da online olarak yapılabilecek. 13 bin öğrencinin eğitim aldığı Yaz Spor Okullarının sona ermesinin ardından çocukların yıl boyu spor yapmalarına imkan sağlamak için gerçekleştirilen Kış Spor Okulları faaliyetleri 30 tesis ve 50 Spor Salonunda 15 farklı branşta gerçekleştirilecek. Her yıl aileler ve çocuklar tarafından yoğun ilgi gösterilen Spor Okullarında kontenjanlar kısa bir süre içerisinde dolarken, en çok ilgi gösterilen branşların başında, Yüzme, Cimnastik ve Futbol geliyor. Spor Okullarında başvuru yapılabilecek branşlar ise şu şekilde; Futbol, Yüzme, Tenis, Basketbol, Voleybol, Cimnastik, Taekwondo, Karate, Wushu Kung-Fu, Kick Boks, Masa Tenisi, Satranç, Okçuluk, Judo ve Güreş. Kış Spor Okullarında ilk eğitim 5 Ekim 2024 tarihinde başlarken, 1 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

SPOR KIYAFETİ VE ÇANTA ÜCRETSİZ VERİLİYOR

15 farklı branşta eğitimlerin verileceği Kış Spor Okullarında kayıt olan öğrencilere spor kıyafeti ve çanta ücretsiz olarak veriliyor. Spor Okullarında kış döneminde haftada iki günü gerçekleştirilecek olan eğitimler için ilk kayıtta 500 tl sonraki aylarda ise 400 tl aidat ücreti alınıyor. Selçuklu sınırları içerisinde ikamet eden ve servis hizmetinden faydalanmak isteyen öğrenciler içinde 500 tl servis ücreti talep ediliyor. İki ve daha fazla kardeş kayıtlarında ise kişi başı 100TL indirim uygulanıyor.

PEKYATIRMACI: SPORUN MERKEZİ SELÇUKLU’DA YIL BOYU SPOR YAPMA İMKANI

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “13 bin öğrencimizin bulunduğu ve geçtiğimiz hafta sona eren Yaz Spor Okullarımızın hemen ardından Kış Spor Okulları için çalışmalarımıza başladık. 30 tesis 50 spor salonumuzda çocuklarımızı 15 farklı branşta sporla buluşturmaya hazırlanıyoruz. Binlerce çocuğumuzun fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayan spor okulları faaliyetlerimizi sadece yaz döneminde değil yıl boyu gerçekleştirerek çocuklarımızın spordan kopmamalarını istiyoruz. Aynı zamanda yetenekli sporcularımızı kulübümüze kazandırarak lisanslı sporcu haline getiriyoruz. Bir çok önemli başarıya imza atan milli sporcularımızın spor okullarımızdan yetişmesi bizleri ayrıca gururlandırıyor. Bu anlamda bizlere güvenerek çocuklarını emanet eden alilerimize teşekkür ediyor, kış döneminde eğitim alacak olan öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.