Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam: Konyalılar bu yıl kurban kesemedi!

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam: Konyalılar bu yıl kurban kesemedi!

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Vatandaşımızın büyük kısmı, bu yıl kurban kesemedi. Fakirleşmede zirveyi gördük. İktidarın ekonomi politikaları arasına sıkıştık kaldık” dedi

Ekonomide gelinen noktanın ortada olduğunu dile getiren Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı teşkilat üyeleri, Kurban Bayramı münasebetiyle bir araya geldi. Bayramlaşma programı, bayramın ikinci günü Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Programa Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Lütfi Yalman, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, gençlik kolları, Saadet Partisi Konya İl Müfettişi Ali Mücevher, eski Karatay Belediye Başkanı Mehmet Şen, Cansuyu Derneği Konya İl Temsilcisi İsmail Tozan, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, diğer Mili Görüşçü Kuruluşlar (MİLKO) temsilcileri ve çok sayıda parti mensubu katıldı. Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

88888-001.jpg

İKTİDAR SÜRECİ SÜREKLİ MANİPÜLE ETTİ

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Kurban Bayramı’nın işin gücün yoğun olduğu bayram olduğunu söyledi. Saydam, “Birçok kardeşimiz, işini bitiremeden programa katıldı. Allah, sizlerden razı olsun” dedi. Filistin konusunda sadece konuşulduğunu aktaran Başkan Saydam, “Allah acizliğimizi affetsin” diye konuştu. Saydam, “Filistin’de, Doğu Türkistan’da zulümler, soykırım devam ediyor. Parti olarak bunu sürekli gündemde tutuyoruz. Biz, 55 yıldır bu acılar yaşanmasın, Türk halkı mutlu ve Türkiye güçlü olsun diye bir çaba içindeyiz. İktidara geldiğimizde bu amaç uğruna çabalarımız oldu, çeşitli adımlar attık. Zaman içinde bizdenmiş gibi gözüken birtakım partiler ortaya çıktı ve süreç manipüle edildi. İktidar, elinde güç olmasına rağmen, yaşananlar karşısında kılını dahi kıpırdatmıyor. ‘Hiçbir şey yapamıyorsanız bari ticareti durdurun’ dedik. Medya gücü ile ilk etapta sanki böyle bir şey olmuyormuş gibi toplumu kandırdılar. Sonra ne oldu? Çok sıkıştılar, İsrail ile ticaretin durdurulduğunu duyurdular. 23 yıllık iktidar her seferinde böyle yaptı. İktidar, Müslümanların yanındaymış gibi algı oluşturdu ama durum ortada” şeklinde konuştu.

9999.jpg

KONYA 3. SAYFA HABERLERİYLE ANILIYOR

Başkan Saydam, sadece dış politikada değil, birçok alanda sıkıntıların yaşandığına dikkat çekti. Konya’nın sürekli 3. sayfa haberleriyle gündem olduğunu dile getiren Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, 25 yıl önce Konya’nın, Türkiye’nin hatta dünyanın en huzurlu şehirlerinden biri olduğunu hatırlattı. Saydam, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün her mahallede, her evde kavga var. Ahlaken çöküyoruz. Ahlaken en dibi gördük. Ekonomide gelinen nokta da ortada. Vatandaşımızın büyük kısmı, bu yıl kurban kesemedi. Fakirleşmede zirveyi gördük. İktidarın ortaya koyduğu ekonomik politikaların arasına sıkıştık kaldık. Bu bile Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu anlatmaya yeter. Biz, bayramların bayram gibi yaşanmasını istiyoruz. Türkiye, sözün bittiği yerde.” Daha sonra kısa bir selamlama konuşması da Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Lütfi Yalman yaptı. Yalman, dua ederek, Gazze’ye kurtuluş istedi ve “Allah, hepimize özgür Kudüs’te cemaatle namaz kılmayı nasip etsin” temennisinde bulundu. Ardından da partililer bayramlaştı.

EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum