İncimia Boutique, yeni mağazasını açtı

İncimia Boutique, yeni mağazasını açtı

İncimia Boutique, 34 yıllık tecrübesini Konya Şefikcan Caddesi’nde açtığı yeni mağazasıyla taçlandırdı. Açılış törenine moda dünyasının önemli isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Konya’nın moda ve alışveriş dünyasına yeni bir soluk getiren İncimia Boutique, şehirdeki yeni mağazasını açtı. 34 yıllık deneyimiyle sektörde adından söz ettiren marka, açılış töreninde moda dünyasının önemli isimleri ve çok sayıda davetliyi bir araya getirdi. Moda tutkunlarının favori adreslerinden biri olmayı hedefleyen İncimia Boutique, sadece ürün çeşitliliği ile değil, aynı zamanda müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla da dikkat çekiyor.

whatsapp-image-2024-07-22-at-14-29-53-1.jpeg

34 YILLIK TECRÜBE

Mağaza sahibi Haydar Sular açılışta yaptığı konuşmada, “34 yıllık köklü bir firmayız, İncimia markasıyla bir buçuk yıldır piyasadayız ve hem model hem fiyat açısından çok iddialıyız. Piyasaya 34 yıllık bir tecrübe ile giriyoruz. Konya’da yeni mağazamızı açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimize daha geniş bir ürün yelpazesi sunarak, şehrimizdeki moda tutkunlarının beğenisini kazanmayı hedefliyoruz. Mağazamız 600 metrekareye yakın genişliğe sahip. Konya’mızda ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Mağazamız şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:M. Ali Nurullahoğulları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.