Saadet Partisi İhsaniye seçim bürosu açıldı

Saadet Partisi İhsaniye seçim bürosu açıldı

Saadet Partisi 29 Mart seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir ve merkez ilçe olarak her gün yüzlerce halk ile görüşen belediye başkan adayları her semtte açtıkları seçim büroları ile de vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Son olarak Selçuklu İlçe Teşkilatı olarak İhsaniye Mahallesi’nde seçim bürosunu hizmete açtıklarını ifade eden SP İl Başkanı Veli Tolu, 29 Mart tarihine kadar açacakları tüm seçim bürolarında halk ile iç içe olacaklarını söyledi. Tolu, “Saadet Partisi olarak tek hedefimiz halka hizmettir. Her gün yüzlerce vatandaş ile birebir görüşüyoruz. Tüm kurum ve kuruluşları ziyaret ediyoruz. Halkımızın Saadet Partisi’ne olan güveni bizleri mutlu ediyor. 29 Mart seçimlerinde de halkımızın desteğini alacağımıza inanıyorum” dedi.
Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ise konuşmasında Konya’nın kaybolan 5 yılını yeniden kazanmak için göreve talip olduklarını ifade ederek, “Bizler Konya halkının nasıl bir sıkıntı içerisinde olduğunu çok iyi biliyoruz. Saadet Partisi olarak her zaman halka açık, halkımız ile iç içe bir belediyecilik yaptık. Şimdi özlenen hizmetleri yeniden kazandırmaya geliyoruz.” dedi.
Özkafa, bazı belediye başkan adaylarının sloganlarında , ‘Büyük düşün’ ifadesinin yer aldığını hatırlatarak, “Büyük düşünmek için ilk olarak büyük bir rahatlık içinde olmalısın. Maaşın iyi olmalı, geçim derdin olmamalı. Tüm bunlar eksilerde iken nasıl büyük düşünürsün. Bu durum Konya için de geçerli. Büyük düşün denilmesi için Konya’da büyük hizmetlere imza atmanız gerekir. Ama bizler görevde kaldığımız süre içerisinde Milli Görüş Belediyeciliği ile büyük düşündük ve Konya için büyük yatırımlara imza attık. 29 Mart’tan sonra hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.
Öte yandan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özkafa, Selçuklu Belediye başkan adayı Ahmet Selim Laleli, Karatay Belediye başkan adayı Mehmet Şen ve Meram Belediye Başkan adayı Lütfi Yalman, Mimarlar Odasını ziyaret Oda Başkanı Mustafa Serdar Işık ile bir süre sohbet etti. Başkan adayları çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verirken Işık, ise kendisine yapılan ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek başarılar diledi.

ALİ SAİT ÖGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.