Saadet Partisi Başkan Adaylarının ziyaretleri sürüyor

Saadet Partisi Başkan Adaylarının ziyaretleri sürüyor

Mahalle toplantıları ile çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli, Aydınlık Evler Mahallesinde ev toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 Seçimlere yaklaştıkça medyada yer alan söylemlerin yakışıksız olduğunu vurgulayan Laleli, “Seçimler 2 parti arasında geçiyormuş gibi gösteriliyor” dedi.
Gündüzleri sivil toplum örgütü ziyaretleri ve esnaf ziyaretleri ile tempoyu yükselten Laleli, akşamları da mahallelerde ev toplantıları ile hız kesmiyor. Gündemlerinin insan ve hizmet olduğunu vurgulayan Laleli, “Yerel seçimlere doğru gidilirken memleketin hiçbir meselesi konuşulmuyor, adeta siyasi polemiklerle milletimiz aldatılmaya çalışılıyor” dedi. Selçuklu’nun sorunlarını çözecek iradeye sahip olduklarını dile getiren Laleli, “Selçuklu’nun çarpık yapılaşması yok, ancak bazı mahallelerimize özel ilgi göstermemiz gerekiyor. Hizmeti eksik kalan yerleşim yerlerimizle ilgileneceğiz. Sosyal tesisler, yeşil alanlar ve spor merkezleri ile Selçuklumuzu baştan inşa edeceğiz” dedi. Hocacihan Mahallesini de ziyaret eden Laleli, Hocacihan Mahallesinin geri kalmış mahallelerden olduğunu söyleyerek, mahalle sakinlerinin şikâyetlerini dinledi. Laleli, “Hocacihan Mahallesi diğer bölgelerimize göre hizmetlerde geri kalmış bir mahallemiz. Bu bölgemize ayrı bir önem vereceğiz. Belediyemiz bu bölgede önderlik etmesi gerekiyor. Başkan olarak yerinde ve masasında oturan bir başkan değil, halkın içinde başkan olacağım” şeklinde konuştu.
SP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINDAN
İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASINA ZİYARET
Saadet Partisi seçim ziyaretlerine hız verdi. Vatandaş, esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdüren Saadet Partili heyet, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi’ne ziyarette bulundu. Konya’yı yeniden imara hazırladıklarını kaydeden SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, başkan seçildiklerinde hayat standardı yüksek estetik dünya şehrini kurarken, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi’nden de yardım alacaklarını söyledi. İhtiyaç sahiplerine düşük bedelli sosyal konutlar üreteceklerini de belirten Özkafa, bunu yaparken de özel firmalarla rekabet etmeme sözü verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkan Yardımcısı Ali Çınar ise oda olarak belediyelere her konuda yardım etmenin görevleri olduğunu ifade etti.



Konya’da son mitingi Saadet Partisi yapacak
Saadet Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi, 27 Mart Cuma günü, Hükümet Meydanı’nda miting düzenlemek için Karatay İlçe Seçim Kurulu’na müracaat etmişti.
Karatay İlçe Seçim Kurulu’nun aynı gün için iki partinin müracaatta bulunması üzerine yaptığı kura çekiminde miting iznini Saadet Partisi kazandı.
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ise 20 Mart Cuma günü için de müracaatta bulunduğu ve mitingi bu tarihte yapacağı öğrenildi.
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Av. Veli Tolu, 29 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için 40 yıllık geleneklerine uygun olarak 27 Mart Cuma günü büyük miting yapmak üzere seçim kuruluna müracaat ettiklerini hatırlatarak, “Bu dilekçemiz seçim kurulunda görüldüğü ve bu tarihi bizim istediğimiz açıkça belli olduğu halde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin de aynı tarih için müracaat etmesi ve bu tarihte ısrar etmesi üzerine 10 Mart 2009 tarihinde seçim kurulunda kura çekilmiştir. Çekilen kura neticesinde 27 Mart 2009 tarihinde miting yapma hakkını partimiz kazanmıştır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum