Saadet Partililerden 'Mescid-i Aksa Yanıyor' Diye Ak Parti'ye Siyah Çelenk

Saadet Partililerden 'Mescid-i Aksa Yanıyor' Diye Ak Parti'ye Siyah Çelenk

Bursa’da, Saadet Partililer, İsrail’in Mescid-i Aksa saldırısını protesto etmek amacıyla AK Parti Bursa İl Başkanlığı önüne siyah çelenk bıraktı. Çelengin parti girişine bırakılması esnasında polisle SP'liler arasında kısa süren...

Bursa’da, Saadet Partililer, İsrail’in Mescid-i Aksa saldırısını protesto etmek amacıyla AK Parti Bursa İl Başkanlığı önüne siyah çelenk bıraktı. Çelengin parti girişine bırakılması esnasında polisle SP'liler arasında kısa süren gerginlik yaşandı.

Şehreküstü Meydanı’nda toplanan kalabalık adına açıklama yapan Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca, şunları kaydetti: "İsrail, her zaman yaptığını yapıyor, bildiğini okuyor, işgal ediyor, vuruyor, öldürüyor. Ümmetin gözlerini çevirdiği Türkiye ve AKP hükümeti ise her yapılan saldırıyı sadece ve sadece çok başarılı bir şekilde itina ile kınıyor. AKP hükümetinin kınamaktan öte gitmeyen bu aciz açıklamaları vatandaşımızı çileden çıkarmaktadır. İsrail ancak güçten anlar. Bu güç ise Türkiye’de vardır. AKP hükümeti tarafından kullanılamamaktadır. Burada açık ve net bir şekilde haykırıyoruz. Ey AKP hükümeti, Allah’tan değil de bir takım güçlerden korkuyor ve çekiniyorsanız, çekilin, bulunduğunuz mevkileri işgal etmeyin."

Açıklamanın ardından partililer, hazırladıkları siyah çelenki AK Parti Bursa İl Başkanlığı önüne bırakmak istedi. Bu esnada polislerle Saadet Partilileri arasında kısa süren gerginlik yaşandı. Polisin ‘Kapı girişine koyamazsınız’ demesine öfkelenen partililer, AK Parti aleyhine slogan attı. İzin çıkmayınca partililer, çelengi Ak Parti binası girişinin yanındaki işyeri önüne koydu. Ardından partililer olaysız şekilde dağıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.