Saadet köylüyü unutmadı

Saadet köylüyü unutmadı

Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilatı, halkla iç içe bulunmak, halkın dertlerini dinlemek ve paylaşmak için yaptığı çalışmalara devam ediyor

Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilatı, halkla iç içe bulunmak, halkın dertlerini dinlemek ve paylaşmak için yaptığı çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda önceki gün 25 köy ziyaret edildi

Saadet Partisi (SP) Karatay İlçe Teşkilatı üyeleri vatandaş ile iç içe olmak için Karatay’ın 25 köyüne ziyarete gitti. Yola çıkmadan önce açıklama yapan SP Karatay İlçe Başkanı Ali Genç, SP olarak sadece seçim için değil, insanlar için çalıştıklarına dikkat çekerek, “Bizler Saadet Partililer olarak, her zaman halkımızın yanındayız. Sadece seçim zamanlarında halkımızın yanında değiliz. Her zaman halkımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Sadece Konya’daki ve Türkiye’deki vatandaşlarımızın değil, dünyanın neresinde bir kan aksa bizim canımız acır” dedi.

ZİNA TOPLUMU BİTİRİR

Konya gündemindeki artan zina olaylarına da değinen Genç, “Gündemimizden zina hiçbir zaman düşmedi. Sürekli gündemde duruyor. Bunun nedeni de zinanın suç sayılmamasından kaynaklanıyor. Zina suç oluncaya kadar bizler eylemlerimize devam edeceğiz. İl teşkilatımız ile birlikte yürüttüğümüz zina suç olsun diye topladığımız imza kampanyamız zina suç oluncaya kadar, devam edecek. Bu topladığımız imzaları meclise, Başbakana ve diğer yetkili mercilere göndereceğiz. Toplumun temeli olan ailenin yapısına dinamit koyan zinanın bir an önce ortadan kalkması gerekiyor. Sokaklarda, cami avlularında ve kaldırımlarda bulunan zina kartlarının ortalıktan temizlenmesi gerekir. Hükümetimizin bir an önce bu konuya el atması gerekir. Bir ülkeni aile kurumu batarsa,  o ülkenin geleceği olmaz” diye konuştu.

KANLA ALINAN TOPRAK SATILMAZ

Yabancılara uygulanan toprak satışı kanuna da değinen Genç, “Yabancı uyruklu vatandaşlara uygulanan toprak satışlarındaki 25 bin metre kare alanın 300 bin metre kare alana kadar çıkması ülkeni geleceği açısından son derece tehlikelidir. Yetkililer, ‘Sattığımız toprakları sanki sırtlarına yüklenip götürecekler mi yine vatanımızda duruyor’ diyor ama bu daha tehlikeli. Bir zamanlar Filistin’deki topraklar da İsrail’e satıldı. İsrail o toprakları sırtına yüklenip götürmedi ama oraya yerleşti. Her gün birçok Müslüman’ın öldürüldüğü haberini alıyoruz. Biz vatanımızın kan ile alınan topraklarının para ile satılmasına karşıyız” diye konuştu. Genç, konuşmasının sonunda Karatay’da bulunan 25 köye gideceklerini, o köylerde bulunan halk ile birlikte olup, onların dertlerini paylaşacaklarını söyledi.

MUSTAFA ÖZÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.