Saadet adaylarından tapuya ziyaret

Saadet adaylarından tapuya ziyaret

Saadet Partili adayların seçim çalışmaları, sivil toplum kuruluşları ve resmi dairelerin ziyaretleri ile devam ediyor.

Son olarak Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Saadet Partili adaylar, Bölge Müdürü Mustafa Tartar’la bir süre görüştü. Seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Bölge Müdürü Mustafa Tartar, Saadet Partili adaylara çalışmalarında başarılar diledi. Bölge Müdürlüğü binasında memurlarla sohbet eden Saadet Partili adaylar, memurların içinde bulunduğu durumun içler acısı olduğunu, memurların en mutlu olduğu dönemin 54. Erbakan hükümeti dönemi olduğunu vurguladılar. Programın devamında civar esnafı ile buluşan Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, Karatay Belediye Başkan adayı Mehmet Şen, Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Selim Laleli, Meram Belediye Başkan adayı Lütfi Yalman vatandaşla sohbet edip, destek istediler. Aydoğdu Mahallesi Muhtarlığını ve esnafını ziyaret eden Saadet Partili adayların dükkânlarda ve evlerde asılı olan posterleri dikkat çekti. Girdikleri her yerde sevgi ve heyecanla karşılandıklarını vurgulayan Büyükşehir Adayı Mustafa Özkafa, her geçen gün halkın Milli Görüş’e olan özleminin artığını söyledi.

YALMAN PROJELERİNİ ANLATTI

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman önceki akşam Konya Televizyonu’nda canlı yayınlanan Ahmet Turan’ın sunduğu “Gündem Özel” programına katıldı. Yaklaşık 90 dakika süren programda projelerini anlatan ve seçim sürecini değerlendiren Meram Belediye Başkan Adayı Yalman, belediyenin hizmetlerinden, bir belediye başkanında olması gereken niteliklere kadar birçok konuya değindi.
SÜREKLİ HALKIN İÇİNDEYİZ
Saadet Partisi olarak sürekli halkın içinde olduklarını, diğer partilerin sadece seçim zamanı halkı hatırladıklarını dile getiren Lütfi Yalman, “Mevcut belediye başkanları halktan kopuklar. Daha bir gün halkı ziyaret etmediler. Milletvekili olduğum dönemde dahi sürekli köyleri ziyaret ederek halkın sorunlarını dinlerdik. Biz Saadet Partililer olarak sürekli halkın içindeyiz” dedi.
Meram’da bu dönem bir ilerleme olmadığını, şimdiki belediye başkanının hiçbir hizmet yapmadığını belirten Başkan Adayı Yalman, kendi dönemlerinde sağlık ocakları, okullar, halı sahaları, kültür merkezleri ve daha birçok hizmetin yapıldığını hatırlattı.
BU İKTİDARIN KULAĞI ÇEKİLMELİ
Milli Görüş iktidarken ve belediyelere sahipken memura para verdiğini, fabrika kurduğunu, bu ülkeye kalıcı yatırımlar yaptığını ve ağır sanayi hamleleri yaptığını belirten Yalman, “Nüve, Demirci, Adalhan, Saray çarşısı, Kemerli, Aydınlık esnaflarını ziyaretlerimizde hepsinin krizden şikâyetçi olduğunu gördük. Esnaf  kredi borçları, siftah edememe, hatta kepenk kapatmaya varan sorunlar yaşıyorlar. Ancak, halk artık sorunları tespit etmiş ve çözüm yollarını da biliyor. Çare olarak Milli Görüş diyor. Esnaf artık bu iktidarın kulağının çekilmesi gerektiğini söylüyor” dedi.
MERAM’A ÜNİVERSİTE SÖZÜ
Meram’ı gözde bir ilçe haline getirmek adına ellerinden gelenin en iyisini gerçekleştireceklerini belirten Başkan Adayı Yalman Meramlıların heyecan duyduğu projelerinin öne çıkanlarını anlattı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.