Rota 3 maç

Rota 3 maç

Sarayönü Belediyespor'da teknik direktörlük koltuğuna getirilen Niyazi Kart ile Akşehirspor'da teknik direktörlük koltuğuna getirilen Mustafa Yağar, önlerinde ki 3 maçı iyi değerlendirmek istediklerini söyledi

Sarayönü Belediyespor'da teknik direktörlük koltuğuna getirilen Niyazi Kart ile Akşehirspor'da aynı gün içerisinde teknik direktörlük koltuğuna getirilen Mustafa Yağar, Merhaba Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.  Niyazi Kart, yuvasına geri döndüğü için mutlu olduğunu belirtirkenn Mustafa Yağar ise, bu camianın içinden yetiştiğini belirterek Akşehirspor için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Niyazi Kart sezon başı Serik Belediyespor'u çalıştırırken Mustafa Yağar ise Mehmet Tayfun Türkmen'in yardımcılığını yaptı. Niyazi Kart, geçtiğimiz sezon Sarayönü Belediyespor'u 5.Grup'ta şampiyon yapma başarısı gösterirken Mustafa Yağar ise Mustafa Ağar, geçmiş yıllarda Akşehirspor'u 2.Amatör Küme'den Bölgesel Amatör Lig'e yükseltmeyi başarmıştı.

MUTLUYUM

Yuvasına tekrar döndüğünü belirten Sarayönü Belediyespor teknik direktörü  Niyazi Kart, "Yuvama döndüğüm için mutluyum. Önümüzde 3 maç var. Bu 3 maç birbirinden zorlu maçlar ve final maçları. Tavşanlı Linyitspor, Isparta Davrazspor ve Serik Belediyespor. Bu karşılaşmalardan 3-5 puan toplayabilirsek devreyi çok iyi bir noktada tamamlayabiliriz" dedi.

İSTEKLİ BİR TAKIMIMIZ VAR

"Hırslı ve istekli bir takımımız var" diyen Niyazi Kart, "Biliyorsunuz sezon öncesi çok zorlu süreçlerden geçti. Takım dağıldı ve bu takım 3 günde kuruldu. Oyuncularımdan gayet memnunum. Çok hırslılar ve mücadele ediyorlar. Bugün (dün) antreman yaparken o toprak sahanın içinde gösterdikleri azim ve mücadele beni mutlu etti" sözlerini kullandı.

3 İSİMİ KADROYA DAHİL EDECEĞİZ

Devre arası transfer döneminde mutlak en az 3 isimi kadroya dahil edeceklerini kaydeden Kart, "Devre arasında az önce final niteliğinde bahsettiğim maçları kazanarak iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Amacımız il birincisi olmak. Sarayönü Belediyespor hiçbir zaman bununla yetinmedi. Devre arası 3-5 isimi kadromuza dahil etmeyi planlıyoruz ve bunun içinde çalışma başlattık. İkinci yarının en fazla puan toplayan takımı olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YÖNETİM UYGUN GÖRDÜ

Akşehirspor'da teknik direktörlük koltuğuna getirilen Mustafa Yağar, "2 maç üst üste mağlup olduk. Yönetimimiz Tayfun hoca ile görüşerek karşılıklı fikir alışverisinde bulundu ve yolları ayırma kararı aldı. Yönetimimiz bizi uygun görerek görevi bize verdi. 2 yılın ardından yeniden takımın teknik direktörü olduğum için mutluyum" dedi.

KIRILGAN BİR TAKIMIZ

Kırılgan bir takımlarının olduğunu kaydeden Mustafa Yağar, "Bu güne kadar öne geçtiğimiz maçları kazandık. Geriye düştüğümüz maçlarda ise takımımız demorilize olduğu için sahada zorluklar yaşadık. Geriye düştüğümüz maçları çevirme konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Genç bir takımımız var ve gol yediğimiz anda demorilize oluyoruz. Bu konu üzerinde çalışmalarımı yapıyorum" sözlerini kullandı.

3 MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

Önlerinde 3 maç olduğunu söyleyen Yağar, Akıncılarspor maçını kazanmak istediklerini ifade ederek şöyle konuştu: "Ligdeki gidişatımız açısından bu 3 maç çok önemli. Akıncılarspor maçını kazanmak istiyoruz. 3 maçı kazanarak ligi iyi bir noktada tamamlamak istiyoruz. Şu an transfer konusunda çalışmalarımız yok. Sadece 3 maçı düşünüyorum. 3 maçın ardından takımda  maddi durum oluşursa ön libero ile forvet transferi istiyorum."

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.