Riad Bajic'ten beklenti büyük

Riad Bajic'ten beklenti büyük

Atiker Konyaspor'da ligin ilk devresinde en golcü isim olan Riad Bajic, birçok kulübün radarına girdi. Boşnak futbolcunun ikinci yarı nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu oldu

Sezona 3 kulvarda başlayan Atiker Konyaspor'da bu sezon Riad Bajic'in gösterdiği performans teknik heyette büyük sevinç yaşattı. Takımda  attığı 8 golle en  golcü isim olan Boşnak futbolcu, Türkiye'den ve Avrupa'dan birçok takımın radarına girdi. Boşnak futbolcunun ligin ikinci yarısında nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu oldu.

VİTES ARTIRDI

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde  Bosna Hersek Premier Lig  takımlarından olan Zeljeznicar'dan  transfer edilen Riad Bajic, vites artırdı. Bu sezon 3 kulvarda sezona başlayıp, tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Atiker Konyaspor'da, ligin ilk devresinde en golcü isim Riad Bajic oldu. Bu sezon TSYD Kupası dahil olmak üzere 24 maça çıkan Riad Bajic, 10 gol atarken 2 kez ise asist yaparak skora katkıda bulundu. Boşnak futbolcu bin 251 dakika sahada kalırken 3 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü. Bosna Hersek U-21 takımına da çağrılan Riad Bajic,  Avrupa U-21 Şampiyonası'nda da boy göstererek 5 maçta forma şansı buldu.

GEÇEN SEZON 9 GOL ATTI

2015-2016 sezonunda Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de  yeşil-beyazlı forma altında 43 maça çıkan 22 yaşındaki Boşnak futbolcu 9 gol atarken, bu sezonun ilk devresinde attığı gol sayısı ile geçtiğimiz sezonu geçti. Bu sezon Avrupa Ligi, Spor Toto  Süper Lig, TSYD Kupası ve Ziraat Türkiye Kupası'nda  24 maça çıkan Riad Bajic, 10 gol atarak geçtiğimiz sezon attığı 9 golü geçti.

ŞAN YANAŞMIYOR

Atiker Konyaspor'da bu sezon en golcü isim olan Riad Bajic'e Galatasaray talip oldu. Riad Bajic'i 3 aydır izleyen sarı-kırmızılı takımın scout komitesi olumlu rapor verdi. Atiker Konyaspor'a Riad Bajic için resmi bir teklif yapılmazken Başkan Ahmet Şan'ın 'hiçbir oyuncumuzu satmayacağız' açıklaması transferi zora soktu. Transfer ile ilgili haberleri çıkan ve aklı karışan Riad Bajic'in ligin ikinci devresinde nasıl bir performans sergi

TEK KIRMIZI KARTI GÖRDÜ

 Bu sezon  Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında Aytemiz Alanyaspor maçında gösterdiği gol sevinci nedeniyle kırmız kart gören Riad Bajic, Konyaspor kariyerindeki ilk kırmızı kartını görürken bu sezon Konyaspor'da tek kırmızı kart gören isim oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.