Resmi Geçit Töreninde Madencilere Alkışlarla Destek Verildi

Resmi Geçit Töreninde Madencilere Alkışlarla Destek Verildi

Zonguldak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde resmi geçit töreninde yer alan madencilere alkışlarla destek verildi. Önceki yıllara göre daha kalabalık kutlanan Cumhuriyet Bayramı törenlerinde İstiklâl Marşı’nın okunması sırasında...

Zonguldak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde resmi geçit töreninde yer alan madencilere alkışlarla destek verildi. Önceki yıllara göre daha kalabalık kutlanan Cumhuriyet Bayramı törenlerinde İstiklâl Marşı’nın okunması sırasında elektrikler kesildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı, 5 dakika süren elektrik kesintisinin ardından okunabildi.

Gazipaşa Caddesi'nde düzenlenen törene Vali Ali Kaban’ın yanı sıra Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 3'üncü Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

İstiklal Marşı’nın okunduğu sırada elektrikler kesilince son kıtası sesli olarak okundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram mesajı ise 5 dakika süren elektrik kesintisinin ardından okundu.

Daha sonra kürsüye gelen Vali Kaban’ın konuşmasın sonra kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verildi. Tören, resmi geçidin ardından son buldu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.