Rekora 4 kaldı

Rekora 4 kaldı

Atiker Konyaspor  Karabükspor ve Akhisar Belediyespor maçlarından 4 puan çıkarması durumunda Süper Lig’de tarihinin en iyi ilk yarı performansına imza atacak

Spor Toto Ligde son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan Atiker Konyaspor, en iyi ilk yarı puanı rekorunu kırmaya çok yakın. Yeşil-beyazlı ekip 4 puan daha alması durumunda Süper Lig’de tarihinin en iyi ilk yarı performansına imza atacak

Atiker Konyaspor, geçtiğimiz sezonla benzer bir performans sergiliyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz geride kalan 14 haftada ligde 23 puan topladı. Son 5 haftada 13 puan toplayan Anadolu Kartalı, ligde 6.sırada bulunuyor. 14 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi alan Atiker Konyaspor, Başakşehir ve Bursaspor’un puan kaybettiği haftada Kayserispor’u yenerek önemli bir galibiyet aldı. Konyaspor geçen sezon da 14 haftalık periyotta 23 puan toplamıştı. Temsilcimiz geçtiğimiz sezon 14.haftayı 7.sırada bitirmişti.

Geçtiğimiz sezon kırılmadık rekor bırakmayan Atiker Konyaspor, ilk yarıyı 26 puanda tamamlamış ve Süper Lig’de en iyi performansına ulaşmıştı. Ligde bu sezonda ilk yarı 16.hafta maçlarıyla tamamlanacak. Atiker Konyaspor, ilk yarının kalan haftalarında Karabükspor ve Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Atiker Konyaspor alacağı 4 puanla puanını 27 yapacak ve Süper Lig’de tarihinin en iyi performansına imza atacak.

KARABÜK HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Atiker Konyaspor'da Karabükspor mesaisi  dün yapılan antrenmanla devam etti.

Atiker Konyaspor'da  kupa da oynanan Trabzonspor maçı sonrası verilen bir günlük izin  dün sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip saat 16.00'da Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam etti. Yeşil-beyazlı ekip bugün Karabük’e gidecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.