Real Madrid bildiğiniz gibi

Real Madrid bildiğiniz gibi

11. haftanın kapanış maçında Levante'ye konuk olan Real Madrid, oyuna sonradan giren Morata'yla galibiyete uzandı..

11. haftanın kapanış maçında Levante'ye konuk olan Real Madrid önemli eksiklerle geldiği zorlu deplasmanda sıkıntılı anlar yaşamasına ve penaltı kaçırmasına rağmen oyuna sonradan giren Morata'yla galibiyete uzandı..

Levante [1 - 2] Real Madrid
21' [0 - 1] C. Ronaldo
62' [1 - 1] A. Rodriguez
84' [1 - 2] A. Morata

La Liga'da lider Barcelona'yı 8 puan geriden takip eden Real Madrid 11. haftanın kapanış maçında Levante'ye konuk oldu.

Sakatlıkları bulunan Khedira, Marcelo, Benzema ve Higuain kadroda yer almazken, golcülerin yokluğunda Portekizli yıldız Ronaldo tek forvet olarak görev yaptı.

Maçın henüz 2. dakikasında Navarro'nun dirsek darbesi sonucu kaşı patlayan Ronaldo'nun tedavisi yaklaşık 5 dakika sürerken, Portekizli yıldızın sol gözünün üzerine bandaj yapıldı.

Levante deplasmanına oldukça sıkıntılı gelen Real Madrid, şiddetli yağış nedeniyle ağırlaşan zeminde istediklerini yapmakta zorlanırken, fiziksel olarak iyi olmadığı gözlenen Ronaldo, 21. dakikada golünü attı. Yıldız oyuncu savunmadan seken topu diziyle kontrol ettikten sonra meşin yuvarlağı yere düşmeden ağlara yolladı ve ligdeki gol sayısını 12'ye çıkardı.

İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Real Madrid'de, Portekizli yıldız Ronaldo ikinci yarıda takımdaki yerini alamadı ve oyuna Raul Albiol girdi.

Real Madrid, ikinci yarıda 2. gol için ataklar geliştirirken, 53. dakikada Pepe'nin kafa vuruşu üst direğe çarpıp dışarı çıktı. Başkent devi 60. dakikada yine direğe takıldı. Köşe atışından gelen topa Ramos altıpas içinde topukla vurdu, kale çizgisi üzerindeki Diop'a çarpan meşin yuvarlak önce üst direğe ardından da Ramos'a çarpıp ağlara gitmedi.

Kaçırdığı bu pozisyonların ardından Real Madrid, 62. dakikada kalesinde golü gördü. 55. dakikada oyuna dahil olan Rodriguez, ceza sahası sol çaprazında kontrol ettiği topu aşırtma bir vuruşla ağlara gönderdi ve skora denge getirdi.

71. dakikada Real Madrid tartışmalı bir penaltı kazandı. Navarro'nun ceza sahası çizgisi üzerinde Callejon'a yaptığı hareketi hakem penaltı olarak yorumladı ancak televizyon tekrarlarında müdahalenin ceza sahası dışında olduğu gözlemlendi. 72. dakikada atışı Alonso kullandı, Munua topu kurtardı.

76. dakikada Albiol'un büyük hatası sonucu topu önünde bulan Juanlu, yüzde yüzlük golü kaçırırken, maçta girdiği 3. net pozisyonunu da harcamış oldu.

83. dakikada Mesut'un yerine oyuna dahil olan Morata, 84. dakikada kafayla topğu ağlara yollayıp Real Madrid'i öne geçirirken, büyük bir sevinç yaşadı.

Kalan bölümde skoru koruyan Real Madrid; Ronaldo'nun sakatlandığı, penaltı kaçırdığı ve zor anlar yaşadığı mücadeleyi 2-1 kazandı.

Peş peşe 4. galibiyetini alan Real Madrid, puanını 23'e çıkardı. Levante ise 17 puanla 6. sırada kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.