Pursaklar’da Hanımlara Uygulamalı Eğitim

Pursaklar’da Hanımlara Uygulamalı Eğitim

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri’nde düzenlenen kurslara katılan yüzlerce hanım, aldıkları eğitimleri uygulama imkanı da buldu. Teorik eğitimin yanı sıra uygulamalarıyla pratik yapan hanımlar, bebek bakımı konusunu maketler...

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri’nde düzenlenen kurslara katılan yüzlerce hanım, aldıkları eğitimleri uygulama imkanı da buldu. Teorik eğitimin yanı sıra uygulamalarıyla pratik yapan hanımlar, bebek bakımı konusunu maketler üzerinde denedi.

Belediye bünyesindeki Hanım Evlerinde açılan ve her yaş grubuna hitap eden kurslar büyük ilgi gördü. Çeşitli kurslara katılan hanımlar, hem teorik hem de uygulamalı eğitim aldı. Bir meslek edinen hanımlar aynı zamanda sertifika sahibi oldu. Nezaket Hanımevi’nde 'Çocuk gelişimi' kursuna katılan hanımlar da aldıkları eğitimleri pratikte uygulayarak hocalarından geçer not aldı. Bebek banyosundan bebek beslenmesine kadar birçok konuda ayrıntılı eğitim gören kursiyerler, uygulamalarıyla pratik yapma imkânı buldu. Bu uygulamalarla eğitimlerini keyifli hale getiren kursiyerler, belediyenin sunmuş olduğu imkanlardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.