Prof. Dr. Karabuluttan öğretim üyelerine teşekkür

Prof. Dr. Karabuluttan öğretim üyelerine teşekkür

Selçuk Üniversitesinin 24 Kasım 2011 günü yapılan rektörlük seçimlerinde aday olan ve seçimlerde ilk üçe giremeyen Prof Dr Ahmet Kağan Karabulut, seçim dönemini değerlendirirken, öğretim görevlilerine

Selçuk Üniversitesinin 24 Kasım 2011 günü yapılan rektörlük seçimlerinde aday olan ve seçimlerde ilk üçe giremeyen Prof Dr Ahmet Kağan Karabulut, seçim dönemini değerlendirirken, öğretim görevlilerine teşekkür etti.

Prof. Dr. Karabulut’un konu hakkında yaptığı yazılı açıklaması şöyle: “Bizim açımızdan bu kazanım başka hiçbir şeyle kıyaslanmaz ve başka hiçbir şeye değişilmez. Medeni cesaret örneği göstererek rektör adayı olan hocalarımızın her birisi bu üniversite için yüreği çarpan son derece değerli akademisyenlerdir. Bu cesaretleri ve üniversitemizin geleceğini en iyi şekilde şekillendirme noktasındaki niyet ve çabalarından dolayı aday arkadaşlarımı da ayrıca tebrik ediyorum.  Bu hizmet yarışına çıkmamızda bizi cesaretlendiren, yolda giderken de destek olan tüm çalışma arkadaşlarıma, dualarını esirgemeyen personelimize, dostlarımıza ve ailemize de hassaten minnet ve şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Her bir öğretim üyemiz bizim için son derece değerli, özel ve önemlidir. Bu dün böyleydi, bugün de böyledir, yarın da böyle olacaktır. Rektörlük makamında üniversitemizi temsil edecek hocamızı da şimdiden tebrik ediyor, insanı merkeze alan, herkese kucak açan, hak ve adalet temelli bir yönetim anlayışıyla hizmet etmesini diliyorum. Seçim sonuçlarının tüm üniversitemize, tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize, Konyamıza, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diler, hepinize saygı ve selamlarımı sunarım.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.