Başkan Kavuş, yaz spor okullarını ziyaret etti

Başkan Kavuş, yaz spor okullarını ziyaret etti

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 12 ayrı tesiste eğitimleri başlayan Meram Yaz Spor Okulları’nın öğrencilerini ziyaret etti.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi’nde eğitim gören Meram Yaz Spor Okulu öğrencilerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Tüm çocuklar ile birlikte spor eğitmenleri ve çocuklarını bekleyen ailelerle de tek tek sohbet eden Başkan Kavuş, “Çocuklarımızın ihtiyacı olan her alanda onların ve ailelerinin yanındayız” diye konuştu. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 12 ayrı tesiste eğitimleri başlayan Meram Yaz Spor Okulları’nın öğrencilerini ziyaret etti. Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi’nde eğitim gören tüm çocuklar ve gençlerle tek tek sohbet eden Başkan Kavuş, eğitimlere de katılarak öğrencilerle birlikte ter döktü. Eğitim alan çocukların ebeveynleri ve spor eğitmenleri ile de hasbihal eden Başkan Mustafa Kavuş, çocuklarını spora özendirdikleri için anne babalara teşekkür etti.

“ÇOCUKLARIMIZIN İHTİYACI OLAN HER ALANDA VAR OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, temmuz ayı başında başlayıp ağustos ayı sonuna kadar devam eden Meram Yaz Spor Okulu’nun yaz mevsiminin mutluluğuna bir de heyecan eklediğini belirten Başkan Mustafa Kavuş, çocukların ve gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yaz spor okulu kapsamında, 5 ila 15 yaş aralığındaki 4 binden fazla çocuğun belediyeye ait 12 ayrı tesiste, 11 branşta, 50 spor eğitmeninin gözetiminde spor yaptıklarını ifade eden Başkan Kavuş, “Çocuklarımızın hem eğitimlerine hem ilgi alanlarına yönelmelerine ayrıca ‘sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ düsturunca spor yapmalarına destek veriyoruz” diye konuştu.

“HAYATLARININ HER ANINDA HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Çocukların ve gençlerin, yüzme, basketbol, futbol, voleybol, tenis, masa tenisi, okçuluk, wushu, cimnastik, kick boks, taekwondo branşlarında eğitim aldıklarını hatırlatan Başkan Kavuş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne de verdikleri hoca desteği için teşekkür etti. Meram Belediyesinin, hayatlarının her döneminde hemşehrilerinin yanında olmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Kavuş, “İlgi alanımıza girsin girmesin her ihtiyaç duyduklarında hemşehrilerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Meram Yaz Spor Okulu da bu anlayışımızın bir ürünüdür” dedi

“ÇOCUKLARI İÇİN FEDAKARLIK YAPAN TÜM ANNE BABALARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yaz Spor Okulları’nın sadece yaz dönemi için değil yeni neslin spora yönlendirilmesi için de önemli bir misyon üstlendiğini kaydeden Başkan Kavuş, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Okulumuzda öne çıkan çocukların aileleriyle diyalog kurup onları spor kulübümüze yönlendiriyor, profesyonel birer sporcu olarak yetişmelerinin önünü açıyoruz. Meram Belediyespor bu anlayışla yürüttüğü çalışmaları neticesinde artık hem uluslararası başarılarla adından söz ettiren hem de milli takıma sporcu yetiştiren bir marka haline geldi. Allah çocuklarımızın bahtını açık etsin. Bu vesile ile ayrıca çocuklarının spor yapmaları için fedakarlık gösteren, eğitimleri ve sağlıkları için zaman ayıran tüm anne babalara teşekkür ediyorum. Çocukları için ayırdıkları bu zaman çok kıymetlidir. İyi ki varlar.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.