'Polisim, Eşinin Şirketine El Konuldu' Diyerek Dolandırdı

'Polisim, Eşinin Şirketine El Konuldu' Diyerek Dolandırdı

Bursa'da, cep telefonundan aradığı vatandaşa, 'Polisim, eşinin şirketine el konuldu, ticari işlemleri bir başka kişi tarafından ele geçirildi' diyen kimliği belirsiz telefon dolandırıcısı bin lira ile sırra kadem bastı.     Emniyet...

Bursa'da, cep telefonundan aradığı vatandaşa, 'Polisim, eşinin şirketine el konuldu, ticari işlemleri bir başka kişi tarafından ele geçirildi' diyen kimliği belirsiz telefon dolandırıcısı bin lira ile sırra kadem bastı.

    Emniyet Genel Müdürlüğü ve GSM şirketlerinin uyarılarına rağmen telefon dolandırıcılık olaylarının önüne geçilemiyor. Bursa Emniyet Müdürlüğü Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden M.B., cep telefonundan arayan ve kendisini 'polis' olarak tanıtan kimliği belirsiz bir kişi tarafından dolandırıldığını söyledi. İfade veren M.B., "Polis olduğunu söyleyen bir kişi, 'Eşinin şirketine el konulduğu ve ticari işlemlerinin bir başka kişi tarafından ele geçirildi. Bu şahsın yakalanması için işbirliği yapmamız gerek' dedi. Eşim ile de irtibat halinde olduklarını belirten şahsın verdiği hesap numarasına bin lira yatırdım. Dolandırılıdığımı daha sonra anladım." dedi.

    Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.