Polis Yakınları: Onlar, Şehitlere Ve Ermenek Mahsurlarına Üzülüyor

Polis Yakınları: Onlar, Şehitlere Ve Ermenek Mahsurlarına Üzülüyor

Silivri’de tutuklu bulunan terör ve yolsuzluğu soruşturan emniyet mensuplarının aileleri, polislerin kendilerine değil, şehit edilen polis ve askerlere, Ermenek’teki kömür ocağında mahsur kalanlara üzüldüğünü söyledi. Silivri Cezaevi’ne...

Silivri’de tutuklu bulunan terör ve yolsuzluğu soruşturan emniyet mensuplarının aileleri, polislerin kendilerine değil, şehit edilen polis ve askerlere, Ermenek’teki kömür ocağında mahsur kalanlara üzüldüğünü söyledi.

Silivri Cezaevi’ne gelen emniyet mensuplarının yakınları, tutuklu polislerle görüştükten sonra basın mensuplarına açıklama yaptı. Eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse’nin eşi Semra Köse, tutuklu emniyet mensuplarının morallerinin iyi olduğunu söyledi. Köse, "Onlar, hamile eşine ayva almak için pazara çıkarken astsubayımızın şehit edilmesine üzülüyorlar. Ermenek’te 18 kardeşimizin maden ocağında mahsur kalmasına üzülüyorlar. O annenin ‘oğlum yüzme de bilmez, suyun altında ne yapıyor ki?’ Bunlara üzülüyorlar. Bir takım olaylar bahane edilerek insanlarımızın öldürülmesine üzülüyorlar. Bunların haricinde bir üzüntüleri yok. Hepsi rahatlar." diye konuştu.

Eski İstanbul Terörle Mücadele şube Müdürü Yurt Atayün’ün kızı Elif Atayün, "Her geçen gün onları daha iyi görüyoruz. Daha morali görüyoruz. Aslında bize zülüm yapmak isterken bunu başaramıyorlar. Rabbim tam tersine dönderiyor. Çok şükür çok iyiler. Herkese selam ve duaları var. Tarafsız Türk mahkemelerinde yargılanacaklar, bu zülüm elbette bitecek.” dedi.

Yurt Atayün’ün eşi Kıymet Atayün de, "En yakın zamanda çıkacaklarına, adaletin ve hakkın yerini bulacağına inanıyoruz. Çünkü masumdurlar, mazlumdurlar. Allah’tan en yakın zamanda çıkmalarını diliyoruz.” diye konuştu. Polislerin moral ve neşelerinin yerinde olduğunu söyleyen Atayün, "Onların iyi olduğunu görünce biz de iyi oluyoruz." ifadelerini kullandı.

‘ONLAR, DEVLETİNE HİZMET EDEN İNSANLARDIR’

Terörle mücadelede görev yapan Selahattin Engin’in kayınpederi Mustafa Oktay ise, tutuklu polislerin durumunun gayet iyi olduğunu belirtti. Oktay, "Onlar her zaman haklı oldukları davada ve işlerde görevlerini tam yapmış çocuklardır. Onlar hak hukuk, Türkiye’nin geleceği için başkalarının çizmelerini Türkiye toprakları üzerinde görmemek için mücadele eden çocuklardır. Onlar hiç kimseye boyun eğmemek için devletine hizmet eden insanlardır. Bu vatan hepimizin. Bu vatana sahip çıkmak için her şey yaparız biz." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.