Play-Out maçının tarihi belli oldu

Play-Out maçının tarihi belli oldu

Bölgesel Amatör Ligin son temsilcisini belirleyecek Play-Out maçının tarihi belli oldu. Selçukspor ile Akşehirspor arasındaki karşılaşma 22 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’da Dumlupınar sahasında oynanacak

Bölgesel Amatör Lige katılacak son takımın belirleneceği  Play-Out maçının tarihi açıklandı.   Süper Grup’ta sezonu ikinci sırada tamamlayan Selçukspor ile BölgeseL Amatör Lig ekibi Akşehirspor Play-Out maçında karşı karşıya gelecek. Mücadele 22 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'da Dumlupınar Sentetik sahasında oynanacak. Maçı kazanan takım önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de Sarayönü Belediyespor ve Ereğlispor’un ardından Konya’yı temsil edecek üçüncü takım olacak.

2. RANDEVU

Amatör Küme Süper Grupta mücadele eden Selçukspor geçtiğimiz sezonda da şampiyonluğu son anda kaçırmış ve Play-Out maçı oynamak zorunda kalmıştı. Ligi şampiyon tamamlayan İhsaniye Gençlerbirliği ise Bölgesel Amatör Lige katılmamıştı. Selçukspor geçtiğimiz sezonda Akşehirspor ile Play-Out maçında karşı karşıya gelmiş ve bu maçı 3-0 kaybetmişti. Selçukspor  bu sezon yine Akşehirspor ile karşı karşıya gelecek.  

PLAY-OUT MAÇLARI

Bölgesel Amatör Ligin geride kalan 6 sezonunda Konya takımları Play-Out maçları oynadı. Bölgesel Amatör Ligin uygulamaya konulduğu 2010-2011 sezonunda Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Konya Gençlerbirliği ligi son iki sırada tamamlayarak direkt küme düştü. Bu takımların yerine ise Selçuklu Belediyespor ve Beyşehir Belediyespor takımları lige çıktı. Bu sezonda Play-Out maçı oynanmadı.  2011-2012 sezonunda Beyşehir Belediyespor direkt küme düştüğü için Selçuklu Belediyespor Karapınar Belediyespor ile Play-Out maçı oynadı. Normal süresi 1-1biten maçı Selçuklu Belediyespor 5-4 kazanarak ligde kalmayı başardı. Beyşehir Belediyespor’un yerine ise Çatalhüyük Çumra Belediyespor Bölgesel lige yükseldi.  2012-2013 sezonunda  Sarayönü ve Çumra’nın gerisinde klan Selçuklu Belediyespor direkt küme düşerken  Çatalhüyük Çumra Belediyespor ,Beyşehir Belediyespor ile Play-Out oynadı. Çumra ekibi bu maçı  4-0 kazanarak ligde yoluna devam etti. Selçuklu Belediyespor’un yerine ise  Karapınar Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etti.  2013-2014 sezonunda  Karapınar Belediyespor direkt küme düşerken Çatalhüyük Çumra Belediyespor bir kez daha Play-Out maçı oynamak zorunda kaldı. Çatalhüyük Çumra Belediyespor o zamanki ismi Akşehir Belediyesi Kültürspor olan Akşehirspor’a 3-0 yenilerek lige veda etti. Karapınar Belediyespor’un yerine ise Selçuklu Belediyespor lige yükselen yeni takım oldu. 2014-2015 sezonunda ise Bölgesel Amatör Ligde hiç küme düşmeden Konya’yı başarıyla temsil eden Sarayönü Belediyespor Akşehirspor’un 1 puan gerisinde kalarak Play-Out maçı oynamak zorunda kaldı. bu sezonda Selçuklu Belediyespor ise direkt küme düştü. Sarayönü Belediyespor 2014-2015 sezonunda Karapınar Belediyespor ile oynadığı Play-Out maçını 2-1 kazanarak yoluna devam etti.  2015-2016 sezonunda ise Akşehirspor ile Selçukspor baraj maçı oynadı ve Akşehirspor bumaçı 3-0 kazanarak yoluna devam etti. Bu iki takım bu sezon yine bir Play-Out maçında karşı karşıya gelecek.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.