Play-Off aşkına

Play-Off aşkına

Anadolu Selçukspor bugün Play-Off uzaklaşmamak adına zor bir maça çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşmada Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u konuk edecek. Zorlu müsabaka 13.30’da başlayacak

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 20.hafta maçında sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile karşılaşacak. Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı   Yavuz Çetin yönetecek.Çetin'in yardımcılıklarını Nurettin Çiçek ve Selman Timur yapacaklar. Karşılaşmanın 4.hakemi ise Hüseyin Çiftsüren.

PLAY-OFF İÇİN KAZANMASI GEREKİYOR

Ligin 19.haftasında  evinde Amed Sportif Faaliyetler'e 3-0 yenilerek ağır bir yenilgi alan ve hedefinden biraz daha uzaklaşan Anadolu Selçukspor’un, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçını mutlak kazanması gerekiyor  hazırlıklarına başladı. Play-Off hedefiyle yola çıkan  yeşil-beyazlı  ekibin Play-Off potasındaki en yakın rakibi olan Keçiörengücü ile arasında 8 puan fark bulunuyor. Anadolu Selçukspor Erzurumspor karşılaşmasını kaybetmesi halinde Play-Off potasındaki en yakın rakibi ile aradaki puan farkı 11'e çıkacak ve hedefinden bir hayli uzaklaşmış olacak.

ANADOLU SELÇUKSPOR  DÜŞÜŞTE

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptı. Sezonun ilk yarısında oynadığı maçlarda Kahramanmaraşspor’a  4 gol atan ve deplasmanda Amed Sportif gibi güçlü bir ekiple 1-1 berabere kalarak 1 puan çıkaran yeşil-beyazlı ekip sezonun 2.yarısında rakipleri karşısında hiç bir varlık gösteremedi. Anadolu Selçukspor evinde 4 gol attığı Kahramanmaraşspor’a deplasmanda 2-1 yenildi,   Yeşil-beyazlı ekip ligin ilk yarısında sezonun en zor deplasmanlardan biri sayılabilecek Amed Sportif ile 1-1 berabere kalırken  ikinci yarı ise rakibiyle evinde karşılaşmasına rağmen  hiçbir varlık gösteremedi ve sahadan 3-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Anadolu Selçukspor Erzurumspor maçı ile bu kötü gidişatı sonlandırmak istiyor.

ANADOLU  İÇ SAHADA  BİRAZ DAHA İYİ

Anadolu Selçukspor deplasmana oranla iç sahada daha başarılı sonuçlara imza attı. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada 9 karşılaşma oynarken bu maçların 3’ünü kaybetti. Anadolu Selçuk kalan 6 maçta ise 5 galibiyet 1 beraberlik aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 11 gol atarken kalesinde ise 7 gol gördü.

VOLKAN KIRMIZI KART CEZALISI

Anadolu Selçukspor’un  Amed Sportif ile oynadığı mücadelenin 12. dakikasında rakibine yaptığı sert hareketle kırmızı kartla oyundan ihraç edilen Volkan Koçaloğlu  2 maç ceza aldı.  Tecrübeli oyuncu Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ve deplasmanda oynanacak Nazilli Belediyespor maçında olmayacak. Zorlu müsabakada Volkan Koçaloğlu’nun  yerine Ahmet Önay forma giyecek

RAKİP DEPLASMANDA  LİDER

Anadolu Selçukspor’un bugün konuk edeceği Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’un deplasmanda yenilgisi bulunmuyor.  Ligde şampiyonluk parolası ile mücadele eden Erzurumspor  deplasman karnesi ile tüm dikkatleri üzerinde topluyor.  Mavi-beyazlı ekip bugüne kadar deplasmanda 10 maça çıkarken bu karşılaşmaların hiç birinde bileği bükülmedi.  Erzurumspor bu maçların 4’ünü kazanırken 6’sında rakipleri ile berabere kaldı.  Mavi-beyazlı ekip bu maçlarda 16 gol atıp kalesinde 10 gol gördü.

ERZURUM DA KÖTÜ GİDİYOR

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Büyükşehir Belediyespor da Anadolu Selçukspor gibi ligin ikinci yarısına kötü başlayan ekipler arasında. Mavi-beyazlı ekip ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Amed Sportif ile berabere kalırken geçtiğimiz hafta sonu oynanan ikinci yarının  2. Hafta maçında evinde  Fatih Karagümrük’e 1-0 yenildi.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.