Pınar Altuğ: Hayati Tehlikesi Yok

Pınar Altuğ: Hayati Tehlikesi Yok

Sanatçı Pınar Altuğ, motosiklet kazası geçiren ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’yı İstanbul’da özel bir hastanede ziyaret etti. Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan ünlü oyuncu Altuğ, Karadağlı'nın iyi olduğu ve ameliyat...

Sanatçı Pınar Altuğ, motosiklet kazası geçiren ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’yı İstanbul’da özel bir hastanede ziyaret etti. Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan ünlü oyuncu Altuğ, Karadağlı'nın iyi olduğu ve ameliyat olacağını kaydetti.

'Çocuklar Duymasın' dizisinden rol arkadaşı, Pınar Altuğ Karadağlı’yla konuştuğunu ve iyi olduğunu, ameliyat olacağını ifade etti. Pınar Altuğ, “Çok şükür iyi. Bişeyi yok. İki bileğinde kırık var. Bir operasyon geçirecek. O da ilk başta bir tane olduğunu düşünüyormuş ama iki bileğinde de kırık var. Şimdi operasyon hazırlıkları yapılıyor. Çok şükür ki bu kadar hasarla atlattı. Bu gece ameliyata alacaklar hocanın gelmesini bekliyorlar hayati tehlikesi yok, her hangi bir problem yok, ameliyat olunca inşallah en kısa zamanda sağlına kavuşacak." ifaderini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.