Pekyatırmacı’dan KGC’ye ziyaret

Pekyatırmacı’dan KGC’ye ziyaret

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan, Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni (KGC) ziyaret etti.

Ahmet Pekyatırmacı, büyükşehir başta olmak üzere tüm belediyelerle uyumlu çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Seçim koordinasyon çalışmalarına ilk olarak ziyaretle başladık. Önümüzdeki dönem çalışmalarımızı güçlendirerek devam edeceğiz. Vizyon projeleri ortaya koyduk. Konya'mızın isteklerine göre hızlı hizmetler gerçekleştirdik. İnsanlarımızın refahı için çok önemli projeler hazırlıyoruz. Konya’mıza hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz. Çok iyi fırsatlarımız var bunları çok iyi değerlendireceğiz. Bütün büyükşehirlerde bazı problemler var. Bu problemleri önümüzdeki 5 yıl içerisinde daha yaşanabilir daha temiz ortamlar sunacağız. Yeni dönem ve seçim sürecinin hayırlı olmasına diliyorum. Konya'da 31 Mart'ta yeniden Cumhur İttifakı olarak rekorlarımızı tazeleyeceğiz. Vatandaşlarımıza hizmete devam etmek için oy talep ediyoruz. Konya’mızda in güçlü şekilde seçim sonucunda devam edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde zafer elde edeceğiz” dedi.

Sefa Özdemir ise “Konya belediyecilikte örnek bir şehir. Selçuklu bölgesinde olan çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Altyapıda olan çalışmaları çok beğeniyoruz ve ulaşımla ilgili yeni çalışmalar yapılması gerekiyor. Trafikte yoğunluğun arttığı görülüyor. 31 Mart'ta katılacak seçimlerde kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ALİ GÖZEN

Kaynak:ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.