Parka Yıldırım Düşmesi Sonucu Yaralanan Öğrencilerden Biri Taburcu Oldu

Parka Yıldırım Düşmesi Sonucu Yaralanan Öğrencilerden Biri Taburcu Oldu

Hatay’da yıldırım düşmesi sonucu yaralanan öğrencilerin hastanede tedavileri sürüyor. Hatay’ın Defne ilçesi Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, dün yaşanan yıldırım düşmesi sonucu yaralanan öğrencileri hastanede ziyaret etti.     İkis

Hatay’da yıldırım düşmesi sonucu yaralanan öğrencilerin hastanede tedavileri sürüyor. Hatay’ın Defne ilçesi Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, dün yaşanan yıldırım düşmesi sonucu yaralanan öğrencileri hastanede ziyaret etti.

    İkisi halen yoğun bakımda olan ve birisi bugün taburcu olan öğrencileri Hastane Başhekimi Dr. Bayram Kerkez eşliğinde ziyaret eden Dr. Yaman, yoğun bakım doktorlarından da durumları ile ilgili bilgi aldı. Müdahil doktorlara ve Başhekim'e tek tek teşekkür eden Dr. Yaman daha sonra öğrencilerin aileleriyle ayrı ayrı görüştü.

    Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman hasta ailelerine, "Geçmiş olsun, çocuklarımızın durumu daha iyiye gidiyor. Doktorlarımızın verdiği bilgiler umut verici ve sevindirici. İnşallah hepsi buradan sağ salim evlerine dönecekler. Sizlere her konuda destek olmaya hazırız, yüreğimiz sizlerle." dedi.

    Dün öğlen saatlerinde Antakya Belediye Parkı girişinde yaslandıkları ağaca yıldırım düşmesi sonucu 3 öğrenci yaralanmıştı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.