‘Özlenen belediyecilik  hizmetini sunacağız’

‘Özlenen belediyecilik hizmetini sunacağız’

Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan adayı Salih Ülker, “1994-2004 yılları arsında Sarayönü’ne Belediye başkanı olarak hizmet ettik. Sarayönü’ne özlenen, liyakati esasa alan Milli Görüş belediyeciliğini tekrar getireceğiz” dedi.

Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan adayı Salih Ülker, Merhaba Gazetesini ziyaret etti. Ziyarette Ülker, Merhaba Gazetesi İmtiyaz sahibi Halid Şen ile bir araya geldi. Ziyarette adaylığı ve projeleri hakkında bilgi veren Ülker, Sarayönü’ne yeninden hizmet etmek için göreve talip olduklarını söyledi.

HALKIMIZLA İŞTİŞARE EDEREK KARARLARAR ALACAĞIZ

whatsapp-image-2024-02-22-at-13-23-22-1.jpeg

Geçmişten gelen tecrübe ile Sarayönü’ne en iyi hizmeti sunacaklarını ve dürüst Belediyecilik anlayışını sunacaklarını anlatana Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan adayı Salih Ülker şunları söyledi: “Daha önce ilçemize kazandırdığımız Organize sanayiye dönüştürülen 2 milyon metrekare Sanayi arsamıza yatırımlar kazandırıp bölgemizde işsizliği gidereceğiz. İlçe merkez ve mahallelerimizde imar düzenlemeleriyle çevremizi güzelleştirip cazibesini artıracağız. İlçe merkez ve mahallemize yapacağımız hizmet ve değişikliklere beraber kara vereceğiz. Mahallelerdeki kardeşlerimizle en az ayda bir defa bir araya gelerek mahallelerimizin meselelerini beraber görüşeceğiz. Halkımızın sağlık açısından önem arz eden yürüyüş yolları, park ve spor aletleri yapacağız. Gençler bizim geleceğimiz, kültürel faaliyetlerle sık sık bir araya gelip inanç ve kültürümüzü yaşatacağız. İlçemizin temel geçim kaynağı olan tarım ve hayvancılığı desteklemek. Yapılacak tesislerle ürünlerin daha değerli olması sağlanacak. Okullarımızın ve camilerimizin çevre düzenlemesi yapılıp daha güzel hizmet verilmesi sağlanacak. İlçemiz ve mahallelerinde bulunan küçük sanayi bölgeleri genişletilip halkımıza daha iyi hizmet vermeleri sağlanacak. Daha önce tüm bölgelerimize yapmış olduğumuz ağaçlandırma çalışmalarına devam edeceğiz. Yüksekokulumuzun yurt ihtiyacının giderilip daha faal hale gelmesi için çalışılacak. Tüm halkımızın sıkıntısı olan köpeklere biran önce barınak yapılıp halkımız rahat ettirilecek. Bu zamana kadar görev yapan tüm belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyoruz inşallah seçmeler Sarayönü için en hayırlısı olur.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz sahibi Halid Şen, Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkanı Salih Ülker’e başarılar diledi.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.