Özel Yalçın Öğretim Kursları’ndan yeni şube

Özel Yalçın Öğretim Kursları’ndan yeni şube

Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları, Meram’da bir şube daha açma hazırlıklarını sürdürüyor.

“Sizin hedefleriniz, bizim tecrübemiz var. Hayallerinizi tecrübemizle gerçekleştiriyoruz” sloganıyla Konya’da başarı yolunda emin adımlarla yürüyen Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları, Meram’da bir şube daha açma hazırlıklarını sürdürüyor.

Konya’da Zindankale, Selçuklu, Ecdat ve Şefikcan Şubeleriyle öğrencileri geleceğe taşımak adına hizmet veren Yalçın Eğitim kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları, Meram Belediyesi yanında yer alan Ennmeram İş merkezinde yeni şubeleriyle de hizmet verecek.

Yalçın Eğitim kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, “Konya’da 5. şubemizi Meram’da hizmete açıyoruz. Yeni şubemizde geniş, ferah ve günümüz eğitim modeli koşullarına uygun sınıflarda öğrencilerin daha aktif derse katılımları sağlanacak. Rehberlik merkezli, sessiz ders çalışma ortamı ile öğrencinin başarına katık sağlanacak. Yeni şubemizde rahat ve konforlu seviye sınıfları olacaktır. Öğrenciler seviyesine uygun sınıflarda, öğrenim görerek gelişim süreçleri hızlandırılacak. Gücümüzü tecrübe ve istikrarlı başarılarımızdan almaktayız” dedi

Özel Yalçın Öğretim Kursları Meram Şubesinde Müdürü Aydın Okur da eğitimde öğrenci, kurum, veli üçgenindeki iletişimin önemine değinerek, 10 Mart’ta erken kayıt döneminin sona ereceğini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.